Csapatunk

Dr. Holman Ágnes

konzerváló fogászat és fogpótlástan szakorvosa
A szépség belülről fakad, például a fogakból
Dr  Holman Ágnes

Dr. Holman Ágnes interjúja

Miért pont a fogorvosi hivatást választotta?
Orvosi családból jövök, gyakorlatilag véremben van a gyógyítás. Voltaképpen az lett volna a furcsa, ha nem az orvoslást vagy fogorvoslást választom, hanem mondjuk tanári pályára lépek.   

Jellemzően milyen típusú kezeléseket végez?
Az általános fogászati kezeléseken túl rengeteg fogpótló kezelést és esztétikai beavatkozást végzek.

Hogyan szokta megnyugtatni az embereket?
Sokan azért nem érzik jól magukat a fogorvosi székben, mert kiszolgáltatottnak érzik magukat, félnek a fájdalomtól, nem tudják mi fog velük történni. Szerencsére a hatékony érzéstelenítéssel a fájdalom kiküszöbölhető, és szívesen elmondom akár kezelés közben is, hogy  mikor milyen lépés következik. Természetesen mindig részletesen átbeszélem a pácienssekkel a kezelései tervet, hogy pontosan tudják, mit miért csinálok. Ez oldja a szorongást, és segít jobban beosztani a lelkierőt.
Az itteni nyugodt légkör és az, hogy a velem dolgozó asszisztenssel flottul tudunk együttműködni, szintén rendkívül megnyugtató a fogorvosi székben ülő emberek számára.

Mi jelenti az Ön számára sikerélményt?
Az emberek öröme. Ha jól végzek el egy bonyolult kezelést, elégedettséget érzek, de ha ezzel a páciensemnek is örömet tudok szerezni, az maga a boldogság. Ezeket a pillanatokat mind számon tartom. Volt már, hogy a nyakamba ugrottak, de emlékszem arra is, amikor a kezelés után sok évvel a kontrollra visszajövő páciens lelkesen újságolta, hogy minden jó tanácsot betart, amit mondtam, és azóta is szépek, egészségesek a fogai.

Miről kell leggyakrabban felvilágosítania az Önhöz forduló embereket, mire kell sokszor felhívnia a figyelmet?
Általában a hatékony  tisztítás megtanításának  érdemes időt szentelni, megmutatni a fogselyem, a fogköztísztító kefe egyszerű és látványos használatát. A cél a rendbe hozott fogak megóvása, az otthoni mindennapos ápolással.

Mennyi idős volt a legfiatalabb és a legidősebb páciense?
A legkisebb egy 2 éves csöppség volt, a legidősebb egy 92 éves hölgy.

Miért szeret az Uniklinik csapatában dolgozni?
Gyönyörű, igényesen kialakított környezetben dolgozhatok, a rendelő felszereltsége kitűnő, a fogászat minden területéről kiváló kollégákkal vagyok körülvéve, miközben a  háttérirodában és a recepción ügyes munkatársak segítenek a hétköznapokban. Ilyen profi hely nem sok van Magyarországon!

Szakterületem: esztétikai fogászat, esztétikus fogpótlás, kerámia és préskerámia héjak, esztétikus koronák, cirkónium korona

Kezelések

Rendelési időpontok

Hétfő
14:00-20:00
Kedd
-
Szerda
14:00-20:00
Csütörtök
-
Péntek
7:30-13:30
Szombat
-

Dr. Holman Ágnes Esettanulmányai