Full kontúr cirkón, más néven monolith cirkónium koronák frontfogakon

Monolith Cikónium Frontkoronák

Full kontúr cirkón, más néven monolith cikónium koronák frontfogakon

Mivel keresett meg bennünket a páciens? 

Páciensünk mindennapi életét, mint munkahelyén, mind magánéleti szempontból  megkeserítik a front területen lévő fogai, melyek esztétikailag nagyon zavaróak.  Ezen felül stresszes életmódja miatt parafunkciós mozgások alakultak ki (csikorgatás és szorítás éjszaka és napközben is) melyeknek köszönhetően a felső front fogai letöredeztek, érzékenyek is. Elégedetlen a fogak tengelyállásával, helyzetével, hosszával és a gyökérkezelt fogai /bal felső nagymetsző és a jobb felső kismetsző) színe sötét, csúnya. Azonnali, tartós, könnyen tisztítható, kényelmes, fájdalommentes, tökéletes és fiatalokat meghazudtoló mosolyt szeretne. 

Diagnózis és javasolt kezelés: 

A páciensnek felső frontfogaira monolith cirkónium szólókoronák készítését javasoltuk. Ezen koronák minden, a Páciens által felállított feltételnek maradéktalanul megfelelnek: Magas esztétikai tulajdonságokkal bírnak, könnyen tisztíthatóak, Monolith - azaz nincs a koronán ráégetett leplezés - mely a sérülések esélyét minimálisra csökkenti. 

Hogyan zajlott a beavatkozás? 

A parafunkciós mozgások miatt fontos szempont volt, hogy tartós megoldást találjunk. Kényelmesség és a többi fog ill. a temporomandibuláris ízület védelme érdelében egyéni értékű artikulátorban készült pótlást készítettünk, mely azt jelenti, hogy az individuális mozgáspályákat és értékeket is figyelembe vettük a munka készítésekor: arcívet használtunk és pozíciós harapások vettünk.

Szakképzett, hozzáértő személyzet, orvosok. (Meggyőző az online információ és a személyes tapasztalat is megerősíti a kialakult benyomást.)

István (37)

Deák Annamária, alapos tájékoztatás, kiemelten pozitív attitűd, és az orvosommal, Dr Sápi Bélával is maximálisan elégedett vagyok.

János (35)

Külön szeretném kiemelni Dr Jancsecz Péter, kiváló, profi szakértelmét, tudását, amivel engem szó szerint lenyűgözött már az első kezelésemnél! Továbbá kedvessége, humora, személyisége páratlan, sosem találkoztam még ilyen nagyszerű orvossal! Kiemelném csapatát is, a fő asszisztens hölgyét is (nevét sajnos nem tudom), de ő is nagyon kedves és remek szakember! Végül még kiemelném Dr Sápi Béla doktor urat is, aki a fognyaki tömések és fogtömések koronázatlan királya, szintén remek szakember, jelenleg is kezelése alatt állok!

Viktor (31)

Kapcsolódó cikkek

A fogtályog okai, tünetei, következményei és kezelése

A fogtályog okai, tünetei, következményei és kezelése

Elolvasom
A szájzár okai, tünetei és megszüntetése

A szájzár okai, tünetei, feloldása és megszüntetése fogorvosi rendelőben

Elolvasom
Családbarát fogászat Zugló szívében

Családbarát fogászat Zugló szívében

Elolvasom