Mosolymegújítás porcelán leplezésű kobalt-króm koronákkal

Mosolymegújítás Porcelán Leplezésű Kobalt Króm Koronákkal

Mosolymegújítás porcelán leplezésű kobalt-króm koronákkal

Mivel keresett meg bennünket a páciens? 

60 éves hölgy páciensünk régi, már nem túl esztétikus koronáit szerette volna lecseréltetni, illetve az alsó állkapocs moláris régiójában lévő foghiányait pótoltatni.

  Diagnózis és javasolt kezelés:

A CT felvételt, illetve a szájvizsgálatot követően elkészült a komplett kezelési terv. Az alsó foghiányokat lehetséges  volt implantátumokkal pótolni, ehhez megfelelő csontállomány állt rendelkezésre. Az alsó és felső állkapocs teljes rehabilitációját az implantátumokra illetve saját fogakra készített porcelán leplezésű kobalt-króm koronák és hidak tették lehetővé. 

Hogyan zajlott a beavatkozás?  

Az implantátumok behelyezését négy hónap gyógyulási  idő követte, ami alatt megtörténtek a szükséges konzerváló kezelések és a régi, inkorrekt gyökértömések cseréi. A végleges koronák és hidak elkészüléséig a páciens ideiglenes koronákat kapott. A teljes rehabilitáció végleges eredménye önmagáért beszél.

Hála és köszönet Dr. Sass Tamásnak a gyors és fájdalommentes foghúzásért. Dr. Kovács Kittinek a mikroszkópos gyökérkezelésért, amelyet nagyon figyelmesen és fájdalommentesen végzett.

Zsolt (48)

Komplex fogászati kezelés miatt kerültem kapcsolatba az Uniklinik Fogászati és Implantációs Központtal, ahol mindig türelemmel foglalkoztak a kéréseimmel és számomra megfelelő tájékoztatást nyújtottak a várható lehetőségekről, mind anyagi, mind szakmai téren. Külön köszönet Dr. Záhonyi Balázsnak, aki mindvégig maximális szakértelemmel, óriási toleranciával és empátiával végezte a kezeléseket.

Katalin (58)

Hosszú évekig egy másik, kedvezőbb árfekvésű vidéki rendelőbe jártam, de egy elrontott gyökérkezelés miatt nagy csalódás ért. A fogamon egy kialakult ciszta miatt végül a mikroszkópos gyökérkezelést ajánlották. Az eddigi kezelésekkel, amiket itt csináltattam, nagyon elégedett vagyok. Köszönöm Kovács Kitti Doktornőnek, hogy a máshol kihúzásra ítélt fogamat sikeresen megmentette, és külön köszönet Holman Ágnes Doktornőnek is a gyönyörű tömésekért!

Balázs (33)

Kapcsolódó cikkek

Továbbképzés 2020 Dr Kovács Kitti 01

Dr. Kovács Kitti szakmai továbbképzést tartott

Elolvasom
Hogyan zajlik egy fogászati CBCT-felvétel?

Hogyan zajlik egy fogászati CBCT-felvétel?

Elolvasom
Gócbetegség: a krónikus fogászati gyulladások testszerte megbetegíthetnek

Gócbetegség: a krónikus fogászati gyulladások testszerte megbetegíthetnek

Elolvasom