Mosolymegújítás cirkóniumkoronákkal

Mosolymegújítás Cirkónium Koronákkal

Mivel keresett meg bennünket a páciens? 

Fiatal hölgypáciensünk (31 éves) hosszú évek óta húzódó fogászati problémáira keresett esztétikus és hosszú távú megoldást. Felső fogai többszörösen tömöttek voltak, ezek a tömések nem zártak, és nem voltak alkalmasak az évek során elvesztett, nagy mennyiségű foganyag stabil és esztétikus pótlására. Az őrlőfogak hiányzó csücskei továbbá nem megfelelő rágófunkciót eredményeztek. 

 
Diagnózis és javasolt kezelés

A fogzománc családi eredetű gyengesége és a fogak jelenlegi állapota miatt, valamint a kívánt esztétikai eredmény elérése érdekében fémmentes koronák készítését, valamint a régi gyökértömések mikroszkópos cseréjét is javasoltuk.  

Hogyan zajlott a kezelés? 

A fogak előkészítése során kicseréltük a régi töméseket, ahol szükséges volt, új felépítéseket készítettünk. A mikroszkópos gyökérkezeléssel kezelt fogakat csapos felépítménnyel erősítettük meg. A gyökérkezelést dr. Kovács Kitti végezte. A kezelés során mindvégig ideiglenes borító koronát viselt a páciens, ami már esztétikailag is javulást eredményezett. Végezetül cirkóniumkoronával fedtük a fogakat.  

Holman doktornő kedvességét, tökéletes munkáját, türelmét kiemelném!

Zita (55)

Hosszú évekig egy másik, kedvezőbb árfekvésű vidéki rendelőbe jártam, de egy elrontott gyökérkezelés miatt nagy csalódás ért. A fogamon egy kialakult ciszta miatt végül a mikroszkópos gyökérkezelést ajánlották. Az eddigi kezelésekkel, amiket itt csináltattam, nagyon elégedett vagyok. Köszönöm Kovács Kitti Doktornőnek, hogy a máshol kihúzásra ítélt fogamat sikeresen megmentette, és külön köszönet Holman Ágnes Doktornőnek is a gyönyörű tömésekért!

Balázs (33)

Kapcsolódó cikkek

Mikr Gyokkez Kovacs Kitti 02

Mikroszkópos gyökérkezelés: a fog hosszú távú kilátásai javulnak

Elolvasom
190714 Bar Pho Uniklinik20710

Cirkonvázas kerámialeplezésű hídpótlás

Elolvasom
Esztétikus Fogpótlások

Minden, amit a fogpótlásokról tudni szeretne

Elolvasom