Nyitva: H - Szo 7:30 - 20:00

1148 Budapest, Örs vezér tere 2.

Tel.: +36 1 222 7250

+36 1 222 9150

Kapcsolat Időpontfoglalás Belépés

Érdeklődés

M. Melinda

Üdvözlöm!
Kíhúztak egy rágófogamat még májusban.Októberben csináltattam hidat.Nemreg kérdeztem öntöl,mert fájt a fogam a korona alatt.Jelenleg is ideiglenesen van fent,mert az orvosom meg inkább vár vele.Úgy érzem,hogy az ahol a fogam hiányzik és híd van helyette fáj az ínyem,és piros is az ínyem.jelenleg öblögetek curaseptel.Mar teljesen el vagyok keseredve mitől van ez.Azóta csinaltak röntgent nincs semmi elváltozás.válaszát köszönöm.

Válasz

Kedves Kérdező!

Egy ilyen kérdésre pusztán az Ön elmondása alapján, látatlanul lehetetlen válaszolni. 

Amennyiben aggódik, vagy kérdései merülnek fel a szituációval kapcsolatban, kérem keresse fel kezelőorvosát, vagy kérjen egy másodvéleményt. De ezt csak személyes konzultáció alkalmával fogja tudni bárki is megítélni.

Köszönöm kérdését!

Dr. Kovács Kitti

Esettanulmányok

Fogászati kezelések

Tekintse meg legérdekesebb, legtanulságosabb ELŐTTE-UTÁNA eseteinket! 

A szemléletes képek és rövid leírások bemutatják, hogyan lesz egy (vagy több) fogászati problémából újra szép mosoly.

Megnézem

A klinikáról

Klinikánk 1997-­es megalakulása óta arra törekszik, hogy pácienseink a lehető legmagasabb színvonalú ellátásban részesüljenek. Ennek szellemében folyamatosan fejlesztjük fogászati központunkat. Ma már büszkén állíthatjuk, hogy mind technikai felszereltségben, mind szaktudásban világszínvonalat képviselünk.

Három szintes klinikánkon 5 kezelő ­és 1 műtőhelyiség található. A szinteket tágas lift köti össze, amely mozgásukban korlátozott és babakocsival érkező pácienseink számára is kényelmesen használható!

Galéria megtekintése

Kapcsolódó cikk