A fogorvos válaszol

Bölcsességfog eltávolítása utáni héten

.. Rita

Tisztelt Fogorvos!

Egy hete eltávolították a bal felső bölcsességfogamat. Teljes értékű fog volt, simán ki tudták húzni. Azóta teljesen panaszmentes a seb. Nagyon vigyázok, pihentettem.
Azt szeretném kérdezni, hogy tüsszenteni, orrot fújni és egy kb. 5 kilogrammos táskát megemelni mikor lehet?
Válaszát előre is köszönöm.

Válasz

Kedves Kérdező!


Mivel az Ön konkrét kezelésével kapcsolatban nincsenek pontos információink, csak általánosságban tudjuk a választ is megfogalmazni. Egyszerű, szövődménymentes fogeltávolítást követően, amennyiben nem nyílt meg az arcüreg, nem szoktunk orrfúvási tilalmat elrendelni, pusztán a megfelelő sebtisztítás mellett a nehéz fizikai munka végzés, sportolás mellőzését szoktuk javasolni. Ha az Ön esetében felmerültek extra teendők, pontos utasításokért kérem keresse a fogat eltávolító kezelőorvosát.


Üdvözlettel

Uniklinik

Névjegy

doc.employeeImage[0].title
Dr. Gilicze Alexandra

fogorvos, dentoalveolaris szájsebész szakorvos

Tovább az adatlapra

Esettanulmányok

Fogászati kezelések

Tekintse meg legérdekesebb, legtanulságosabb ELŐTTE-UTÁNA eseteinket! 

A szemléletes képek és rövid leírások bemutatják, hogyan lesz egy (vagy több) fogászati problémából újra szép mosoly.

A klinikáról

Klinikánk 1997-­es megalakulása óta arra törekszik, hogy pácienseink a lehető legmagasabb színvonalú ellátásban részesüljenek. Ennek szellemében folyamatosan fejlesztjük fogászati központunkat. Ma már büszkén állíthatjuk, hogy mind technikai felszereltségben, mind szaktudásban világszínvonalat képviselünk.

Három szintes klinikánkon 5 kezelő ­és 1 műtőhelyiség található. A szinteket tágas lift köti össze, amely mozgásukban korlátozott és babakocsival érkező pácienseink számára is kényelmesen használható!

Galéria megtekintése

Kapcsolódó cikk