Nyitva: H - Szo 7:30 - 20:00

1148 Budapest, Örs vezér tere 2.

Tel.: +36 1 222 7250

+36 1 222 9150

Kapcsolat Időpontfoglalás Belépés

Cirkon koronák

K. Zsolt

Tisztelt Doktor Úr/Nő!

Frontfogaimra szeretnék koronát csináltatni (3 vagy 4 fogra), mert gyökérkezeltek, le is tört belőlük és el vannak színeződve. Igen erős mélyharapásom van. Mit tudnának ajánlani? Elsősorban cirkon koronára gondoltam, azok közül is a teljes cirkonra, porcelán leplezés nélkül. Szükséges előtte a mélyharapást kezeltetni hogy elférjenek a fogak? (40 év körüli vagyok, fogszabályozásba időhiány miatt egyelőre nem fognék bele)

Válaszukat köszönöm, üdvözlettel

Válasz

Kedves Kérdező!

Sajnos látatlanban aligha tudok Önnek válaszolni kérdésére. Mélyharapás esetén nem elég ennek tényét tudni, pontosan látni kell a fogakat, azok érintkezését nyugalmi állapotban, illetve mozgás közben is. Továbbá látni kell a többi fog érintkezését, röntgenen hogy néznek ki az érintett fogak, vagy pl. kell-e/lehet-e fogszabályozással korrigálni a beavatkozás előtt.

Egy személyes konzultáció keretében tud Önnek segíteni egy protetikában jártas kollégám!

Köszönöm kérdését!

Dr. Kovács Kitti

Esettanulmányok

Fogászati kezelések

Tekintse meg legérdekesebb, legtanulságosabb ELŐTTE-UTÁNA eseteinket! 

A szemléletes képek és rövid leírások bemutatják, hogyan lesz egy (vagy több) fogászati problémából újra szép mosoly.

Megnézem

A klinikáról

Klinikánk 1997-­es megalakulása óta arra törekszik, hogy pácienseink a lehető legmagasabb színvonalú ellátásban részesüljenek. Ennek szellemében folyamatosan fejlesztjük fogászati központunkat. Ma már büszkén állíthatjuk, hogy mind technikai felszereltségben, mind szaktudásban világszínvonalat képviselünk.

Három szintes klinikánkon 5 kezelő ­és 1 műtőhelyiség található. A szinteket tágas lift köti össze, amely mozgásukban korlátozott és babakocsival érkező pácienseink számára is kényelmesen használható!

Galéria megtekintése

Kapcsolódó cikk