A fogorvos válaszol

Ciszta

F. Marianna

Tisztelt doktor Úr!A bal alsó 6 fogam gyökerén ciszta van.A kérdésem hogy muszály kihúzni vagy van bármilyen más módja annak hogy megmentsük a fogam? Várom válaszát köszönöm szépen! F. Marianna

Válasz

Kedves Marianna!


A fog megrathatósága függ a gyulladás méretétől, elhelyezkedésétől, a fog állapotától. Röntgen nélkül sajnos a kérdésre nem lehet egzakt választ adni, de amennyiben tartható a fog, megfelelő gyökérkezelésre lesz szükség, hogy a gyulladás meggyógyulhasson. Kérem jöjjön el egy személyes konzultációra.


Üdvözlettel

Uniklinik

Névjegy

doc.employeeImage[0].title
Dr. Gilicze Alexandra

fogorvos, dentoalveolaris szájsebész szakorvos

Tovább az adatlapra

Esettanulmányok

Fogászati kezelések

Tekintse meg legérdekesebb, legtanulságosabb ELŐTTE-UTÁNA eseteinket! 

A szemléletes képek és rövid leírások bemutatják, hogyan lesz egy (vagy több) fogászati problémából újra szép mosoly.

A klinikáról

Klinikánk 1997-­es megalakulása óta arra törekszik, hogy pácienseink a lehető legmagasabb színvonalú ellátásban részesüljenek. Ennek szellemében folyamatosan fejlesztjük fogászati központunkat. Ma már büszkén állíthatjuk, hogy mind technikai felszereltségben, mind szaktudásban világszínvonalat képviselünk.

Három szintes klinikánkon 5 kezelő ­és 1 műtőhelyiség található. A szinteket tágas lift köti össze, amely mozgásukban korlátozott és babakocsival érkező pácienseink számára is kényelmesen használható!

Galéria megtekintése

Kapcsolódó cikk