éjszakai fogfájás

szkjub

Tisztelt Doktornő!2-3 hete fáj a jobb felső 7-es fogam kizárólag éjszaka. Akkor, ha összeszorítom, illetve ha csak hozzáér az alsó fogsor, már érzékeny. Nem a fájdalomra ébredek, hanem ha más miatt felébredek, akkor érzem. Tompa a fájdalom. Mi lehet ennek az oka? Köszönöm válaszát!

Válasz

A fájdalom hátterében fogcsikorgatás, fogszorítás, a fogat ellátó ideg gyulladása, a fog körüli tartószövet betegsége is állhat. Kérem, keresse fel kezelőorvosát, vagy Fogászati Központunkat a fájdalom pontos okának feltérképezése érdekében!

Esettanulmányok

Fogászati kezelések

Tekintse meg legérdekesebb, legtanulságosabb ELŐTTE-UTÁNA eseteinket! 

A szemléletes képek és rövid leírások bemutatják, hogyan lesz egy (vagy több) fogászati problémából újra szép mosoly.

Megnézem

A klinikáról

Klinikánk 1997-­es megalakulása óta arra törekszik, hogy pácienseink a lehető legmagasabb színvonalú ellátásban részesüljenek. Ennek szellemében folyamatosan fejlesztjük fogászati központunkat. Ma már büszkén állíthatjuk, hogy mind technikai felszereltségben, mind szaktudásban világszínvonalat képviselünk.

Három szintes klinikánkon 5 kezelő ­és 1 műtőhelyiség található. A szinteket tágas lift köti össze, amely mozgásukban korlátozott és babakocsival érkező pácienseink számára is kényelmesen használható!

Galéria megtekintése

Kapcsolódó cikk