A fogorvos válaszol

Fülzúgás

G. Adrienn

Tisztelt Doktor úr/Doktornő!
2 és fél hónapja fülzúgásom van. Gyanakszom állkapocs problémára. A fülemben semmi elváltozás nincs mégis fülbe nyilaló fájdalmat vannak. Rágás közben pattogó-kattogó hangokat hallok. Esetenként a rágás is néha jobban néha kevésbé fáj. Illetve az arcom és az állkapcsom is néha zsibbad, fáj. Lehet, hogy ez okozza a fülzúgásom?
Előre is köszönöm válaszát!

Válasz

Kedves Kérdező!


A panaszok leírása alapján nagy valószínűséggel állkapocs ízületi problémáról illetve a környező izmok túlterhelődéséről van szó, amik gyakran orvosolhatók megfelelő izomrelaxációs gyakorlatok és torna alkalmazásával. Rendelőnkben Dr Sápi Béla kollégánk foglalkozik hasonló esetek kezelésével, keresse őt bizalommal!


Üdvözlettel

Uniklinik

Névjegy

doc.employeeImage[0].title
Dr. Gilicze Alexandra

fogorvos, dentoalveolaris szájsebész szakorvos

Tovább az adatlapra

Esettanulmányok

Fogászati kezelések

Tekintse meg legérdekesebb, legtanulságosabb ELŐTTE-UTÁNA eseteinket! 

A szemléletes képek és rövid leírások bemutatják, hogyan lesz egy (vagy több) fogászati problémából újra szép mosoly.

A klinikáról

Klinikánk 1997-­es megalakulása óta arra törekszik, hogy pácienseink a lehető legmagasabb színvonalú ellátásban részesüljenek. Ennek szellemében folyamatosan fejlesztjük fogászati központunkat. Ma már büszkén állíthatjuk, hogy mind technikai felszereltségben, mind szaktudásban világszínvonalat képviselünk.

Három szintes klinikánkon 5 kezelő ­és 1 műtőhelyiség található. A szinteket tágas lift köti össze, amely mozgásukban korlátozott és babakocsival érkező pácienseink számára is kényelmesen használható!

Galéria megtekintése

Kapcsolódó cikk