Nyitva: H - Szo 7:30 - 20:00

1148 Budapest, Örs vezér tere 2.

Tel.: +36 1 222 7250

+36 1 222 9150

Kapcsolat Időpontfoglalás Belépés

Fog bakterium

T. Eliza

Jo napot,
Abban szeretnem a segitseguket kerni, hogy van egy fogam amit gyoker kezeltek es tettek bele egy ideiglenes tomest, viszont azt nem dierkt de kimostam. Jovo heten megyek kihuzatni azt a fogat, mert sajnos nem tudjak megmenteni. Viszont a lyukban amit a gyokerkezeles miatt csinaltak valamifele bakterium tenyeszhetett meg, nem faj, nem duzzadt. Esetleg lehet ellene valamit tenni? Okozhat problemat a foghuzasnal?
Valaszukat elore is koszonom.

Válasz

Kedves Kérdező!

Okozhat problémát így a fog, hiszen így a szájüregbe kerülő ételek, italok a fog csatornáiba is bekerülnek, és esetleg a gyökércsúcson lévő gyulladás fellángolását okozhatják.

Javaslom, menjen vissza egy újabb gyógyszeres lezárásra, hogy a későbbiekben biztosan ne legyen gond!

Köszönöm kérdését!

Dr. Kovács Kitti

Esettanulmányok

Fogászati kezelések

Tekintse meg legérdekesebb, legtanulságosabb ELŐTTE-UTÁNA eseteinket! 

A szemléletes képek és rövid leírások bemutatják, hogyan lesz egy (vagy több) fogászati problémából újra szép mosoly.

Megnézem

A klinikáról

Klinikánk 1997-­es megalakulása óta arra törekszik, hogy pácienseink a lehető legmagasabb színvonalú ellátásban részesüljenek. Ennek szellemében folyamatosan fejlesztjük fogászati központunkat. Ma már büszkén állíthatjuk, hogy mind technikai felszereltségben, mind szaktudásban világszínvonalat képviselünk.

Három szintes klinikánkon 5 kezelő ­és 1 műtőhelyiség található. A szinteket tágas lift köti össze, amely mozgásukban korlátozott és babakocsival érkező pácienseink számára is kényelmesen használható!

Galéria megtekintése

Kapcsolódó cikk