Nyitva: H - Szo 7:30 - 20:00

1148 Budapest, Örs vezér tere 2.

Tel.: +36 1 222 7250

+36 1 222 9150

Kapcsolat Időpontfoglalás Belépés

Fog gyökérkezelése

B. Attila

Üdv! Körülbelül 1 órája fejeződött be a gyökérkezelés első alkalma. Kibirhatatlanul fájt az első alkalom.
Még lesz egy pár kezelés,és az lenne a kérdésem,hogy a következő idegölés is ennyire fog e fájni. Állitolag,idegölő szert fecskendezett bele. Mennyire fog fájni a többi alkalom? Válaszukat köszönöm

Válasz

Kedves Kérdező!

Egy éppen gyulladásban (pulpitis) lévő fogat sajnos sokszor igen nehéz elérzésteleníteni, hiába adjuk be például a maximális adagot, illetve alkalmazunk különböző technikákat, egy adott fog fájdalommentes kezelésére.

Ilyenkor általában a következő alkalomig egy "idegölő" szerrel zárjuk le a fogat, remélve, hogy ez majd megoldja a problémát. Az esetek jó részében működik is a dolog.

Köszönöm kérdését!

Dr. Kovács Kitti


Esettanulmányok

Fogászati kezelések

Tekintse meg legérdekesebb, legtanulságosabb ELŐTTE-UTÁNA eseteinket! 

A szemléletes képek és rövid leírások bemutatják, hogyan lesz egy (vagy több) fogászati problémából újra szép mosoly.

Megnézem

A klinikáról

Klinikánk 1997-­es megalakulása óta arra törekszik, hogy pácienseink a lehető legmagasabb színvonalú ellátásban részesüljenek. Ennek szellemében folyamatosan fejlesztjük fogászati központunkat. Ma már büszkén állíthatjuk, hogy mind technikai felszereltségben, mind szaktudásban világszínvonalat képviselünk.

Három szintes klinikánkon 5 kezelő ­és 1 műtőhelyiség található. A szinteket tágas lift köti össze, amely mozgásukban korlátozott és babakocsival érkező pácienseink számára is kényelmesen használható!

Galéria megtekintése

Kapcsolódó cikk