Nyitva: H - Szo 7:30 - 20:00

1148 Budapest, Örs vezér tere 2.

Tel.: +36 1 222 7250

+36 1 222 9150

Kapcsolat Időpontfoglalás Belépés

Fog húzás utáni fájdalom

K. Fanni

Jó napot kívánok!
Azzal a kérdéssel fordulok önhöz hogy hétfőn 2 fogat húzattam ami be volt gyulladva, Pénteken vissza mentem mert a gyulladás nem szűnt és a fogorvos meg kaparta és tett bele egy géz csíkot, az lenne a kérdésem hogy még mindég fáj a helye hogy ez természetes-e? és fájdalom csillapítót szedhetek-e hogy benne van a gézcsík? Választ előre is köszönöm.

Válasz

Kedves Kérdező!

Önnek úgynevezett másodlagos sebgyógyulása van, ami elhúzódó panaszokkal jár. Természetes ilyenkor a fájdalom, nyugodtan vegyen be fájdalomcsillapítót, a továbbiakban pedig a kezelőorvosa utasításai szerint járjon el!

Köszönöm kérdését!

Dr. Kovács Kitti

Esettanulmányok

Fogászati kezelések

Tekintse meg legérdekesebb, legtanulságosabb ELŐTTE-UTÁNA eseteinket! 

A szemléletes képek és rövid leírások bemutatják, hogyan lesz egy (vagy több) fogászati problémából újra szép mosoly.

Megnézem

A klinikáról

Klinikánk 1997-­es megalakulása óta arra törekszik, hogy pácienseink a lehető legmagasabb színvonalú ellátásban részesüljenek. Ennek szellemében folyamatosan fejlesztjük fogászati központunkat. Ma már büszkén állíthatjuk, hogy mind technikai felszereltségben, mind szaktudásban világszínvonalat képviselünk.

Három szintes klinikánkon 5 kezelő ­és 1 műtőhelyiség található. A szinteket tágas lift köti össze, amely mozgásukban korlátozott és babakocsival érkező pácienseink számára is kényelmesen használható!

Galéria megtekintése

Kapcsolódó cikk