A fogorvos válaszol

foghúzás

Tisztelt Doktor!

30 éves elhanyagolt fogazatú férfi vagyok. Több pszichés betegségem van (pánikbetegség, szorongás, szociális fóbia... ).
Olvastam olyat, hogy egyszerre akár az összes fogat el lehet távolítani.
Nekem 10-et kellene.
A kérdésem az lenne, hogy mivel az altatástól eléggé tartok, altatás nélkül is egyszerre ha minden feltétel adott el lehet távolítani a gyökereket?
Illetve a pszichiáter dormicum gyógyszert írna fel erre az időre, nem tudom ez kivitelezhető-e.
Válaszát előre is köszönöm, Zoltán

Válasz

Tisztelt Zoltán!

Elvi akadálya nincs, el lehet egy ülésben távolítani akár 10 fogat is. Viszont mindenképpen érdemes ezt egy személyes állapotfelméréskor együtt átbeszélni, mert a fog pozíciók is befolyásolják, hogy ténylegesen mit javaslunk. Ekkor meg lehet beszélni a gyógyszeres stresszoldást is, mert ezek a gyógyszerek csak felügyelettel szedhetőek. Üdvözlettel : dr. Záhonyi Balázs

Névjegy

doc.employeeImage[0].title
Dr. Záhonyi Balázs

orvosigazgató, dentoalveolaris szájsebész szakorvos

Tovább az adatlapra

Esettanulmányok

Fogászati kezelések

Tekintse meg legérdekesebb, legtanulságosabb ELŐTTE-UTÁNA eseteinket! 

A szemléletes képek és rövid leírások bemutatják, hogyan lesz egy (vagy több) fogászati problémából újra szép mosoly.

A klinikáról

Klinikánk 1997-­es megalakulása óta arra törekszik, hogy pácienseink a lehető legmagasabb színvonalú ellátásban részesüljenek. Ennek szellemében folyamatosan fejlesztjük fogászati központunkat. Ma már büszkén állíthatjuk, hogy mind technikai felszereltségben, mind szaktudásban világszínvonalat képviselünk.

Három szintes klinikánkon 5 kezelő ­és 1 műtőhelyiség található. A szinteket tágas lift köti össze, amely mozgásukban korlátozott és babakocsival érkező pácienseink számára is kényelmesen használható!

Galéria megtekintése

Kapcsolódó cikk