Nyitva: H - Szo 7:30 - 20:00

1148 Budapest, Örs vezér tere 2.

Tel.: +36 1 222 7250

+36 1 222 9150

Kapcsolat Időpontfoglalás Belépés

Foghúzás után

S. Dóra

Tisztelt Doktornő!
6 napja húzták ki a bal hatos alsó fogamat, mely a fogsorom utolsó eleme volt. Koronát kellett levágni, így eltávolításra került egy fogpótlás és a kihúzott fog is. Nem volt egyszerű,egy óra alatt sikerült kiszedni a gyökereket, két injekcióval. Dalacin 300 mg kapszulát szedtem, nap 3*1-et, ma fogyott el egy dobozzal. A vérdugó bent maradt, arcdagadás, láz nem volt, összehúzódni látom a sebet. Két napja azonban feszítést érzek, de nem a kihúzott fog helyén, a sebnél, hanem előtte, a bent maradt fogamnál (ami a hármas híd utolsó eleme és egészséges fog) valamint a seb után, ahol nincs már fog, csak csont, valamint ritkán az állkapcsomban. MItől van ez? Normális még ennyi idővel a foghúzás után? Meddig lehetnek panaszok?
Köszönöm szépen a választ!

Válasz

Kedves Kérdező!

Egy fog eltávolítása után sajnos még hetekig előfordulhatnak hasonló panaszok. A csontban ilyenkor keletkezik egy lyuk, amit a szervezetnek meg kell gyógyítania. A seb húzódik össze, valószínűleg ez okozza az Ön panaszait.

Köszönöm kérdését!

Dr. Kovàcs Kitti

Esettanulmányok

Fogászati kezelések

Tekintse meg legérdekesebb, legtanulságosabb ELŐTTE-UTÁNA eseteinket! 

A szemléletes képek és rövid leírások bemutatják, hogyan lesz egy (vagy több) fogászati problémából újra szép mosoly.

Megnézem

A klinikáról

Klinikánk 1997-­es megalakulása óta arra törekszik, hogy pácienseink a lehető legmagasabb színvonalú ellátásban részesüljenek. Ennek szellemében folyamatosan fejlesztjük fogászati központunkat. Ma már büszkén állíthatjuk, hogy mind technikai felszereltségben, mind szaktudásban világszínvonalat képviselünk.

Három szintes klinikánkon 5 kezelő ­és 1 műtőhelyiség található. A szinteket tágas lift köti össze, amely mozgásukban korlátozott és babakocsival érkező pácienseink számára is kényelmesen használható!

Galéria megtekintése

Kapcsolódó cikk