A fogorvos válaszol

Fogpótlás

V. Olah

Olyan kérdesem lenne,hogy mennyire fájdalmas a fogpótlás én sajnos a nagyon félősök közzé tartozok de 2 napja kihuza a fogorvosom előről a fogam és semmk önbizalmam nem maradt.szeretnék újbból mosolyogni és nem szégyelve beszelni.

Válasz

Tisztelt Kérdező!


A fogászati kezelések során - függetlenül attól, hogy fogtömésről, gyökérkezelésről, foghúzásról vagy éppenséggel koronához/hídhoz való előkészítésről van szó - általánosságban nagyon jól működnek a helyi érzéstelenítők. Ha a kezelés során mégis érzékenység jelentkezik, javaslom jelezze kezelőorvosának és kérjen még érzéstelenítőt!


Üdvözlettel

Uniklinik

Névjegy

doc.employeeImage[0].title
Dr. Gilicze Alexandra

fogorvos, dentoalveolaris szájsebész szakorvos

Tovább az adatlapra

Esettanulmányok

Fogászati kezelések

Tekintse meg legérdekesebb, legtanulságosabb ELŐTTE-UTÁNA eseteinket! 

A szemléletes képek és rövid leírások bemutatják, hogyan lesz egy (vagy több) fogászati problémából újra szép mosoly.

A klinikáról

Klinikánk 1997-­es megalakulása óta arra törekszik, hogy pácienseink a lehető legmagasabb színvonalú ellátásban részesüljenek. Ennek szellemében folyamatosan fejlesztjük fogászati központunkat. Ma már büszkén állíthatjuk, hogy mind technikai felszereltségben, mind szaktudásban világszínvonalat képviselünk.

Három szintes klinikánkon 5 kezelő ­és 1 műtőhelyiség található. A szinteket tágas lift köti össze, amely mozgásukban korlátozott és babakocsival érkező pácienseink számára is kényelmesen használható!

Galéria megtekintése

Kapcsolódó cikk