Nyitva: H - Szo 7:30 - 20:00

1148 Budapest, Örs vezér tere 2.

Tel.: +36 1 222 7250

+36 1 222 9150

Kapcsolat Időpontfoglalás Belépés

Fogszabályozás

Tisztelt Fogorvos!

Pár nap múlva teszik fel a rogzített fogszabályzóm, de nem küldtek el megcsináltatni a fogaimat. Felhelyezés után még be lehet tömni a fogakat? És ha igen mennyi időt kell várni?

Válasz

Kedves Kérdező!

Nem túl szerencsés a felhelyezés után nekiállni a beavatkozásoknak, hiszen minden egyes alkalommal le kell venni az ívet, illetve a brackettek zavarhatják a folyamatot.

A fogszabályozó készülék plakkretenciós felszínnek számít, és megnehezíti a fogak tisztán tartását. Így várni semmiképpen sem szabad, még a felhelyezés előtt el kell látni az új szuvasodásokat töméssel.

Köszönöm kérdését!

Dr. Kovács Kitti

Esettanulmányok

Fogászati kezelések

Tekintse meg legérdekesebb, legtanulságosabb ELŐTTE-UTÁNA eseteinket! 

A szemléletes képek és rövid leírások bemutatják, hogyan lesz egy (vagy több) fogászati problémából újra szép mosoly.

Megnézem

A klinikáról

Klinikánk 1997-­es megalakulása óta arra törekszik, hogy pácienseink a lehető legmagasabb színvonalú ellátásban részesüljenek. Ennek szellemében folyamatosan fejlesztjük fogászati központunkat. Ma már büszkén állíthatjuk, hogy mind technikai felszereltségben, mind szaktudásban világszínvonalat képviselünk.

Három szintes klinikánkon 5 kezelő ­és 1 műtőhelyiség található. A szinteket tágas lift köti össze, amely mozgásukban korlátozott és babakocsival érkező pácienseink számára is kényelmesen használható!

Galéria megtekintése

Kapcsolódó cikk