Nyitva: H - Szo 7:30 - 20:00

1148 Budapest, Örs vezér tere 2.

Tel.: +36 1 222 7250

+36 1 222 9150

Kapcsolat Időpontfoglalás Belépés

gyökérkezelés helyett foghuzás

s. eufrozina

Kedves Dr! A multhéten pénteken a fogorvos szerette vona megmenteni a jobb also örlöfogamat ami mellett találhato a bölcsesség fogam .. sajnos elkezdte a gyökérkezelést. ..de sikertelenül járt..nem tudta a gyökereket kiszedni..ezért ugy döntött kihzza a szétfurt fogamat ...ez nagyon nehezen többdarabban sikerült az orvosnak..azota folyamatosan fáj a fogam helye ill ..a bölcsesség fogam ..fájdalom csillapitonélkül nem is tudok meglenni ...várjak még hogy majd elmulik ? Vagy mennyek vissza ? Bevallom nagyon félek már ettöl az egésztöl.. :( válaszát köszönöm

Válasz

Kedves Kérdező!

Nem múló fájdalom esetén természetesen minél előbb keresse fel kezelőorvosát!

Köszönöm kérdését!

Dr. Kovács Kitti

Esettanulmányok

Fogászati kezelések

Tekintse meg legérdekesebb, legtanulságosabb ELŐTTE-UTÁNA eseteinket! 

A szemléletes képek és rövid leírások bemutatják, hogyan lesz egy (vagy több) fogászati problémából újra szép mosoly.

Megnézem

A klinikáról

Klinikánk 1997-­es megalakulása óta arra törekszik, hogy pácienseink a lehető legmagasabb színvonalú ellátásban részesüljenek. Ennek szellemében folyamatosan fejlesztjük fogászati központunkat. Ma már büszkén állíthatjuk, hogy mind technikai felszereltségben, mind szaktudásban világszínvonalat képviselünk.

Három szintes klinikánkon 5 kezelő ­és 1 műtőhelyiség található. A szinteket tágas lift köti össze, amely mozgásukban korlátozott és babakocsival érkező pácienseink számára is kényelmesen használható!

Galéria megtekintése

Kapcsolódó cikk