A fogorvos válaszol

Gyökérkezelés után feldagadt arc

K. Tímea

Tisztelt Fogászat!Tegnap koradélután voltam Önöknél, az egyik fogam gyökérkezelése lett elkezdve. Éjszakára feldagadt nagyon az arcom, de nem fáj. Azóta is ugyanúgy fel van dagadva (de csak az arcom, a kezelt fog körül nincs probléma).Vissza kéne mennem sürgősen vagy a hétfői időpontig nem lesz gond?Előre is köszönöm a választ!

Válasz

A z arcduzzanat sajnos előfordulhat gyökérkezelést követően. Ebben az esetben antibiotikum szedése javasolt. Kérem, ha az arcduzzanat a holnapi nap folyamán tovább nő, keresse fel a lakhelye szerinti ügyeletes fogászati központot, ahol felírják Önnek az adekvát antibiotikumot.

Kérem, a hétfői nap folyamán keresse fel Fogászati Központunkat!

Mielőbbi jobbulást!

Esettanulmányok

Fogászati kezelések

Tekintse meg legérdekesebb, legtanulságosabb ELŐTTE-UTÁNA eseteinket! 

A szemléletes képek és rövid leírások bemutatják, hogyan lesz egy (vagy több) fogászati problémából újra szép mosoly.

A klinikáról

Klinikánk 1997-­es megalakulása óta arra törekszik, hogy pácienseink a lehető legmagasabb színvonalú ellátásban részesüljenek. Ennek szellemében folyamatosan fejlesztjük fogászati központunkat. Ma már büszkén állíthatjuk, hogy mind technikai felszereltségben, mind szaktudásban világszínvonalat képviselünk.

Három szintes klinikánkon 5 kezelő ­és 1 műtőhelyiség található. A szinteket tágas lift köti össze, amely mozgásukban korlátozott és babakocsival érkező pácienseink számára is kényelmesen használható!

Galéria megtekintése

Kapcsolódó cikk