A fogorvos válaszol

Hidegre,Melegre érzékeny tömött fog!

Tisztelt Doktornő/úr! Pár hete jártam fogorvosnál betömték a fogam...nincs semmi panaszom vele csupán annyi, hogy a melegre és hidegre érzékeny 2tömött fogam is! Ez mitől lehet? Válaszát alőre is Köszönöm!

Válasz

Tisztelt Kérdező!


Esztétikus tömések készítését követően léphet fel érzékenység, hiszen a fúrás és a fog számára idegen anyag behelyezése mind “trauma” a fognak, amire a fogak érzékenységgel reagálnak. Ha panaszai fokozódnak vagy huzamosabb ideig fennállnak, javaslom keresse fel a tömést készítő kezelőorvosát ellenőrzés céljából.

Üdvözlettel 

Uniklinik

Névjegy

doc.employeeImage[0].title
Dr. Gilicze Alexandra

fogorvos, dentoalveolaris szájsebész szakorvos

Tovább az adatlapra

Esettanulmányok

Fogászati kezelések

Tekintse meg legérdekesebb, legtanulságosabb ELŐTTE-UTÁNA eseteinket! 

A szemléletes képek és rövid leírások bemutatják, hogyan lesz egy (vagy több) fogászati problémából újra szép mosoly.

A klinikáról

Klinikánk 1997-­es megalakulása óta arra törekszik, hogy pácienseink a lehető legmagasabb színvonalú ellátásban részesüljenek. Ennek szellemében folyamatosan fejlesztjük fogászati központunkat. Ma már büszkén állíthatjuk, hogy mind technikai felszereltségben, mind szaktudásban világszínvonalat képviselünk.

Három szintes klinikánkon 5 kezelő ­és 1 műtőhelyiség található. A szinteket tágas lift köti össze, amely mozgásukban korlátozott és babakocsival érkező pácienseink számára is kényelmesen használható!

Galéria megtekintése

Kapcsolódó cikk