Nyitva: H - Szo 7:30 - 20:00

1148 Budapest, Örs vezér tere 2.

Tel.: +36 1 222 7250

+36 1 222 9150

Kapcsolat Időpontfoglalás Belépés

Ideiglenes tömés

Tisztelt Uniklinik!

Volt egy óriási lyukam a 46-os fogamon, de az nem fájt hanem az átellenes fogak fájtak. Majd betömték és rágásra érzékeny lett, nem tudtam ráharapni. Most elkezdték a gyökérkezelést, kaptam bele ideiglenes tömést de a következő időpontom júliusban lesz. Tehát majdnem 3 hónapig lesz benne az ideiglenes tömés.
Lehet ezt ennyire húzni, vagy tényleg nem lesz belőle probléma?

Válaszukat előre is köszönöm!

Válasz

Kedves Kérdező!

Természetesen jobb, ha mihamarabb a végére tudnak érni egy gyökérkezelésnek, az esetek nagyobb részében. Azonban ne izguljon, van, hogy külföldön élő pácienseket akár fél évre is elengedünk ideiglenes zárással, gyógyszeres töméssel.

Köszönöm kérdését!

Dr. Kovács Kitti

Esettanulmányok

Fogászati kezelések

Tekintse meg legérdekesebb, legtanulságosabb ELŐTTE-UTÁNA eseteinket! 

A szemléletes képek és rövid leírások bemutatják, hogyan lesz egy (vagy több) fogászati problémából újra szép mosoly.

Megnézem

A klinikáról

Klinikánk 1997-­es megalakulása óta arra törekszik, hogy pácienseink a lehető legmagasabb színvonalú ellátásban részesüljenek. Ennek szellemében folyamatosan fejlesztjük fogászati központunkat. Ma már büszkén állíthatjuk, hogy mind technikai felszereltségben, mind szaktudásban világszínvonalat képviselünk.

Három szintes klinikánkon 5 kezelő ­és 1 műtőhelyiség található. A szinteket tágas lift köti össze, amely mozgásukban korlátozott és babakocsival érkező pácienseink számára is kényelmesen használható!

Galéria megtekintése

Kapcsolódó cikk