Nyitva: H - Szo 7:30 - 20:00

1148 Budapest, Örs vezér tere 2.

Tel.: +36 1 222 7250

+36 1 222 9150

Kapcsolat Időpontfoglalás Belépés

korona

Tisztelt Doktor Úr/Nő!

Nemrég készült el a koronám, úgy éreztem a fogorvosi székben, hogy tökéletes. Most egy hét után sem tudtam megszokni, kicsit magas. Gyakran összekoccan az alsó fogammal. Lehet ebből csiszolni vagy újra le kell venni az egészet?Befolyásolja ez a korona élettartamát, ha csiszolják?Érdemes visszamennem vagy majd megszokom ezt így? Köszönöm válaszát!

Válasz

Kedves Kérdező!

Feltétlen menjen vissza! Minimális beállítás általában szükséges. Megszokni nem fogja, illetve túlterhelődik az adott fog, és fájni fog, esetleg sérül a pótlás, ha front fogakról van szó. A magasság korrekciója nem befolyásolja a pótlás élettartamát, és megfelelően kivitelezve kárt sem tesz abban.

Köszönöm kérdését!

Dr. Kovács Kitti

Esettanulmányok

Fogászati kezelések

Tekintse meg legérdekesebb, legtanulságosabb ELŐTTE-UTÁNA eseteinket! 

A szemléletes képek és rövid leírások bemutatják, hogyan lesz egy (vagy több) fogászati problémából újra szép mosoly.

Megnézem

A klinikáról

Klinikánk 1997-­es megalakulása óta arra törekszik, hogy pácienseink a lehető legmagasabb színvonalú ellátásban részesüljenek. Ennek szellemében folyamatosan fejlesztjük fogászati központunkat. Ma már büszkén állíthatjuk, hogy mind technikai felszereltségben, mind szaktudásban világszínvonalat képviselünk.

Három szintes klinikánkon 5 kezelő ­és 1 műtőhelyiség található. A szinteket tágas lift köti össze, amely mozgásukban korlátozott és babakocsival érkező pácienseink számára is kényelmesen használható!

Galéria megtekintése

Kapcsolódó cikk