Nyitva: H - Szo 7:30 - 20:00

1148 Budapest, Örs vezér tere 2.

Tel.: +36 1 222 7250

+36 1 222 9150

Kapcsolat Időpontfoglalás Belépés

Tömés után

Kedves Doktor úr/Doktornõ!
A kérdésem az lenne,hogy előfodulhat-e hogy valaki allergiás a fehér tömésre?
1hete tömték be a fogam és azóta ég,fáj a nyelvem és a szájpadlásom.Nyelvemen nem vettem észre változást,kicsit fehérebb a megszokottnál.Rossz szájizem van,gyógyszert nem szedek.30 éves vagyok.Vagy ha esetleg nem a tömés mi okozhatja ezeket a tüneteket?Köszönöm válaszát!

Válasz

Kedves Kérdező!

A ma használatban lévő tömőanyagok zömére nem tapasztalunk allergiás reakciót. Sajnos az, hogy fehér tömés, elég széles skálát lefed a tömőanyagokból, azok fajtájából, így pontosan nem tudom megmondani Önnek, hogy a tömés okozhatja-e.

Kérem keresse fel kezelőorvosát, aki a tömést készítette, hiszen ő fogja tudni, milyen anyagokat használt, és azok allergizálhatnak-e.

Köszönöm kérdését!

Dr. Kovács Kitti

Esettanulmányok

Fogászati kezelések

Tekintse meg legérdekesebb, legtanulságosabb ELŐTTE-UTÁNA eseteinket! 

A szemléletes képek és rövid leírások bemutatják, hogyan lesz egy (vagy több) fogászati problémából újra szép mosoly.

Megnézem

A klinikáról

Klinikánk 1997-­es megalakulása óta arra törekszik, hogy pácienseink a lehető legmagasabb színvonalú ellátásban részesüljenek. Ennek szellemében folyamatosan fejlesztjük fogászati központunkat. Ma már büszkén állíthatjuk, hogy mind technikai felszereltségben, mind szaktudásban világszínvonalat képviselünk.

Három szintes klinikánkon 5 kezelő ­és 1 műtőhelyiség található. A szinteket tágas lift köti össze, amely mozgásukban korlátozott és babakocsival érkező pácienseink számára is kényelmesen használható!

Galéria megtekintése

Kapcsolódó cikk