Arckorrekció

Arckorrekciós beavatkozások

Az arckorrekció beavatkozások önmagukban is állhatnak, ám egy kezelés olykor több eljárást is magában foglalhat. Egy kezelésen belül is óriási különbséget jelenthet, hogy helyi érzéstelenítésben végezhető, vagy altatás szükséges hozzá. Ezért árainkat tekintse irányadónak mindaddig, amíg nem konzultált specialistánkkal, aki konkrét kezelési tervvel és árajánlattal látja el.

Konzultáció 10 000 FT
A konzultáció célja az információcsere. A páciens feltárja elképzelését az orvosnak, a sebész pedig részletesen tájékoztatja páciensét a lehetőségekről, a beavatkozások céljáról, előkészületeiről, lehetséges mellékhatásairól, tartósságáról és így tovább.
Szemhéjplasztika 150 000 FT - tól
A szemhéjplasztika gyors és biztonságos beavatkozás, amelynek során a szemek alatti táskák is csökkenthetők vagy eltüntethetők. Az eljárást a legtöbb esetben úgy lehet elvégezni, hogy a műtéti hegek rejtve maradnak.
Fülplasztika 180 000 FT
A fülplasztika gyerekeknél és felnőtteknél is biztonsággal elvégezhető eljárás, amelyre legtöbbször a túlságosan elálló fülek esetén kerül sor. A fül formai megváltoztatása egyéni elbírálás alá esik.
Orrplasztika 370 000 FT
Sokan álmodoznak orruk alakjának és/vagy méretének megváltoztatásáról. Szerencsére ma már az orrműtétek gyorsan és biztonságosan végezhetők, különös gondot fordítva arra, hogy a beavatkozásnak ne legyen látható vagy szembetűnő nyoma.
Ráncfelvarrás 300 000 - 550 000 FT
A professzionális, precízen végrehajtott ráncfelvarrás éveket fiatalíthat, és az eredmény 5-8 évre szól. A modern műtéti technikának köszönhetően a műtéti hegek rejtett helyekre kerülhetnek.
Anyajegy, (jó- és rosszindulatú) daganatok eltávolítása arcról 30 000 - 50 000 FT
A növekedést mutató bőrelváltozásokat haladéktalanul el kell távolítani a bőrről. Az eljárás többnyire helyi érzéstelenítésben, 20 perc alatt elvégezhető, ám természetesen akadhatnak kivételek.
Botoxkezelés 80 000 FT
A botox egy régóta biztonsággal használt anyag, amely az izmok és z idegek közötti ingerületet gátolja. Az eljárás mintegy fél óráig tart, az eredmény pedig akár fél évig is megmarad.
Dysgnath-műtétek 150 000 FT
Ha az állcsontok mérete különbözik, az problémát okozhat az alsó és felső fogsor érintkezésében, a harapás közel sem ideális. Ráadásul az arcforma is kevésbé harmonikus. Ezen segítenek a Dysgnath-műtétek.