Fogszabályozás rögzített készülékkel /

Fém állandó fogszabályozó készülék (3M Miniuni-Twin)

A fém készülék felhelyezése a fogszabályozás egy kényelmes, de egyben költséghatékony módja is. A fém készülékek tartósak, kényelmesen viselhetőek és könnyen alakíthatóak, így a fiatalabb páciensek is jól érezhetik magukat vele.

A rögzített készülékek alkalmazásakor minden egyes fogra külön kis „zárat”, bracketet, vagy tubust (hátsó fogakra) ragasztunk és a zárakba, tubusokba fogszabályozó ívet kötünk. A fogak (a zárak, tubusok közvetítésével) az ív mentén mozognak.

A rögzített készülékes kezelések általában 1-1,5 évig tartanak. A készülék felragasztása előtt mindenkinek egyénileg elkészített, pontos kezelési tervre van szüksége. Az első konzultáció alkalmával rövid tájékoztatást adunk a lehetőségekről, majd a következő találkozáskor mintavétel történik a fogakról. A minta és további két röntgenfelvétel segítségével készül el a kezelési terv. A terv alapos átbeszélése után értheti meg a páciens, hogy mi vár rá a következő 1-1,5 évben. Miután mindebbe beleegyezik, következhet a készülék felragasztása.

160 000 Ft