Gyermekfogászat

Fúrás injekció nélküli kezelések /

HealOZone5

Az ózonterápia esetében egy forradalmian új kezelési formáról van szó. Az ózongáz ismerten nagy fertőtlenítő hatása révén képes a szuvasodást okozó baktériumokat olyan hatékony legyőzni, hogy meggyógyítható a szuvasodás. Az erősen fertőtlenítő hatású gáz elpuszítja a szuvasodást okozó baktériumok 99,9 százalékát, anélkül hogy eközben a fogállományt el kellene távolítani. Ennek az új és nagyon eredményes kezelésnek a segítségével ma már az egyik leggyakoribb szuvasodásfajták, a barázda- és a gyökérszuvasodás is eredményesen kezelhető. A HealOzone-nal történő kezelésnél is érvényes, hogy minél korábban, annál jobb. Mert az ózonnal való kezelés intenzitása és időtartama a szuvasodás súlyossági fokához igazodik. A szuvasodás előrehaladott eseteiben gyakran már csak a beteg fogrész fúróval történő eltávolítása marad.

Caries terápia esetén:
  • 1.Káriesz gyanú felbukkanása
  • 2.Fogtisztítás KaVo PROPHYflex intraorális homokfúvóval.
  • 3.Vizsgálat KaVo DIAGNOdenttel.
  • 4.Diagnózis KaVo DIAGNOdenttel.
  • 5.A fog felszínére felhelyezzük a kézidarabot a vákuumsapkával együtt. Mikor létrejött a sapka légmentes telítettsége, akkor ózont applikálunk a felületre.
Endodontiai kezelés esetén:

A KaVo HealOzone berendezést kiválóan alkalmazhatjuk a gyökércsatorna fertőtlenítésére is az endodonciás kezelések során. A kézidarabra az endodonciás feltétet helyezzük fel és a gyökércsatornába ózont applikálunk az endodonciás program.

7 500 Ft