Nyitva: H - Szo 7:30 - 20:00

1148 Budapest, Örs vezér tere 2.

Tel.: +36 1 222 7250

+36 1 222 9150

Kapcsolat Időpontfoglalás Belépés

Á-né Cs. Viktória

fogászati problémája

713
Tisztelt Doktornő/Doktor Úr! Hetek óta küszködök jobb oldali, eleinte arcüregből induló, majd utóbbi időben felső-hátsó fogakba, halántékba sugárzó, nyomásszerű fájdalommal. Fogászaton jártam, Panoráma felvétel készült - ez alapján azt mondták, hogy vélhetően egy jó ideig tartó felső légúti megbetegedés húzódhatott az arcüregre, fogaimra. Dalacin 300-at szedtem napi 3x1-et lényegi változás azonban nem történt. Bolcsesség fogamra is gyanakodtam már, mely ugyan jó ideje kinőtt már teljesen, de kisebb gombostűfejnyi lyuk van rajta. Ettől függetlenül fogam nem érzékeny. Kérdésem lenne, hogy a panoráma röntgenen megjelölt, bölcsesség fog felett látható világosabb terület jelölhet-e kóros eltérést, illetve látnak-e esetleg bármilyen más elváltozást amely a leírt panaszokat okozhatja. Válaszukat előre is köszönöm!

Diagnózis

decoration

Kedves Á- né Cs. Viktória!

A megjelölt területen nem látható kóros elváltozás. De (!) azt hangsúlyozni szeretném, hogy a panorámafelvétel jelentősen torzít (a sok képlet egymásra vetüláse miatt), emiatt ilyen esetekben érdmees szájüregi felvételeket készíteni!

A bal felső első (26) nagyőrlő fogról is érdemes lenne szájüregi felvételt készíteni!

Üdvözlettel:

dr. Németh Ágnes- Uniklinik Zuglói Fogászati Központ

Esettanulmányok

Fogászati kezelések

Tekintse meg legérdekesebb, legtanulságosabb ELŐTTE-UTÁNA eseteinket! 

A szemléletes képek és rövid leírások bemutatják, hogyan lesz egy (vagy több) fogászati problémából újra szép mosoly.

Megnézem

A klinikáról

Klinikánk 1997-­es megalakulása óta arra törekszik, hogy pácienseink a lehető legmagasabb színvonalú ellátásban részesüljenek. Ennek szellemében folyamatosan fejlesztjük fogászati központunkat. Ma már büszkén állíthatjuk, hogy mind technikai felszereltségben, mind szaktudásban világszínvonalat képviselünk.

Három szintes klinikánkon 5 kezelő ­és 1 műtőhelyiség található. A szinteket tágas lift köti össze, amely mozgásukban korlátozott és babakocsival érkező pácienseink számára is kényelmesen használható!

Galéria megtekintése