Nyitva: H - Szo 7:30 - 20:00

1148 Budapest, Örs vezér tere 2.

Tel.: +36 1 222 7250

+36 1 222 9150

Kapcsolat Időpontfoglalás Belépés

Ö. Veronika

fogászati problémája

695

Tisztelt Fogászat! A csatolt röntgen felvétel alapján szeretnék egy kezelési tervet, és egy költségkalkulációt kérni Önöktől. Ahogy a felvételen is látszik, két bölcsességfogam még kivételre vár, és mivel elkezdték összetolni a többi fogam, így szeretnék minél előbb megoldást találni erre a kérdésre. Köszönettel, Ö. Veronika

Diagnózis

decoration

Jobb oldalifelső (18) és alsó (48) bölcsességfogainak eltávolítására tudunk önnek kalkulációt adni, a kialakult harapási rendellenesség megoldására mindenképp szükséges fogszabályozó szakorvossal történő személyes konzultáció, így javaslom, erre egyeztessen időpontot recepciónkon.

Árajánlat

18 eltávolítás, esetől fügően 14.500 Ft -tól

48 eltávolításm szükség esetén műtéti úton 29.500 Ft

Esettanulmányok

Fogászati kezelések

Tekintse meg legérdekesebb, legtanulságosabb ELŐTTE-UTÁNA eseteinket! 

A szemléletes képek és rövid leírások bemutatják, hogyan lesz egy (vagy több) fogászati problémából újra szép mosoly.

Megnézem

A klinikáról

Klinikánk 1997-­es megalakulása óta arra törekszik, hogy pácienseink a lehető legmagasabb színvonalú ellátásban részesüljenek. Ennek szellemében folyamatosan fejlesztjük fogászati központunkat. Ma már büszkén állíthatjuk, hogy mind technikai felszereltségben, mind szaktudásban világszínvonalat képviselünk.

Három szintes klinikánkon 5 kezelő ­és 1 műtőhelyiség található. A szinteket tágas lift köti össze, amely mozgásukban korlátozott és babakocsival érkező pácienseink számára is kényelmesen használható!

Galéria megtekintése