Nyitva: H - Szo 7:30 - 20:00

1148 Budapest, Örs vezér tere 2.

Tel.: +36 1 222 7250

+36 1 222 9150

Kapcsolat Időpontfoglalás Belépés

A.-H. Emese

fogászati problémája

658
Tisztelt Doktor Úr/Nő! Érdekelne,hogy az alábbi röntgen alapján milyen kezeléseket ajánl és egy árajánlatot is kérek hozzá. Bal oldalt felül a két hátsó fogam között elég nagy rés keletkezett egy fogkő tisztítás után pár éve. Többször is jeleztem, hogy ez rossz, mert alig lehetett tisztítani, de senki nem tudott rá megoldást. Most már viszont néha nyilaló fájdalmat is érzek, valamint minhta már le is tört volna belőle egy darab (a röntgen készítés kor még nem volt le törve) Előre is köszönöm! Tisztelettel: A.-H. Emese

Diagnózis

decoration

Kedves A. - H. Emese!

 

A csatolt felvételen a második nagyőrlő fogában (27) nagy kiterjedésű szuvasodás található, amely nagyon megközelíti az idegkamrát. Ez okozza  nyillaló érzést.
Az érintett fogat nagy valószínűséggel gyökérkezelni kell, majd azt követően onlay- el vagy csappal és esztétikus koronával kell ellátni!

 

Üdvözlettel:

Uniklinik Zuglói Fogászati Központ

Esettanulmányok

Fogászati kezelések

Tekintse meg legérdekesebb, legtanulságosabb ELŐTTE-UTÁNA eseteinket! 

A szemléletes képek és rövid leírások bemutatják, hogyan lesz egy (vagy több) fogászati problémából újra szép mosoly.

Megnézem

A klinikáról

Klinikánk 1997-­es megalakulása óta arra törekszik, hogy pácienseink a lehető legmagasabb színvonalú ellátásban részesüljenek. Ennek szellemében folyamatosan fejlesztjük fogászati központunkat. Ma már büszkén állíthatjuk, hogy mind technikai felszereltségben, mind szaktudásban világszínvonalat képviselünk.

Három szintes klinikánkon 5 kezelő ­és 1 műtőhelyiség található. A szinteket tágas lift köti össze, amely mozgásukban korlátozott és babakocsival érkező pácienseink számára is kényelmesen használható!

Galéria megtekintése