Nyitva: H - Szo 7:30 - 20:00

1148 Budapest, Örs vezér tere 2.

Tel.: +36 1 222 7250

+36 1 222 9150

Kapcsolat Időpontfoglalás Belépés

Anett

fogászati problémája

704

Kedves Fogászat! Kezelési tervet kérek a rontgen alapján. A jobb alsó fogam december 21-en lett gyokerkezelve, 4 csatornas es gepi tagitas kellett. feb. 2-an lett letomve, onlay készül bele. Sajnos azóta is panaszos a fog, visszatérve újra és újra begyullad. Túl vagyok már egy dalacin kuran is, de Flector nélkül fáj és forró az egesz állkapcsom. A jelenlegi kezeloorvosom türelemre int, de pontos okát nem tudja a gyulladasnak, azt mondja várjak. Mi a javaslata, mit lehet még tenni a fogam megmentesere? Köszönöm szépen!

Diagnózis

decoration

Kedves Anett!

 

A jobb alsó első (46) nagyőrlő fogában látható a gyökértömés. A fog elülső gyökéren krónikus gyulladásos folyamat zajlik. Amennyiben a fájdalon nem enyhül, akkor a gyökértömés eltávolítása és annak megismétlése javasolt! A fog újbóli gyökérkezelését érdemes mikroszkóp segítségével elvégezni a sikeresség valószínűségének növelése érdekében!

Mielőbbi jobbulást!

Üdvözlettel:

Uniklinik Zuglói Fogászati és Implantációs Központ

Esettanulmányok

Fogászati kezelések

Tekintse meg legérdekesebb, legtanulságosabb ELŐTTE-UTÁNA eseteinket! 

A szemléletes képek és rövid leírások bemutatják, hogyan lesz egy (vagy több) fogászati problémából újra szép mosoly.

Megnézem

A klinikáról

Klinikánk 1997-­es megalakulása óta arra törekszik, hogy pácienseink a lehető legmagasabb színvonalú ellátásban részesüljenek. Ennek szellemében folyamatosan fejlesztjük fogászati központunkat. Ma már büszkén állíthatjuk, hogy mind technikai felszereltségben, mind szaktudásban világszínvonalat képviselünk.

Három szintes klinikánkon 5 kezelő ­és 1 műtőhelyiség található. A szinteket tágas lift köti össze, amely mozgásukban korlátozott és babakocsival érkező pácienseink számára is kényelmesen használható!

Galéria megtekintése