Nyitva: H - Szo 7:30 - 20:00

1148 Budapest, Örs vezér tere 2.

Tel.: +36 1 222 7250

+36 1 222 9150

Kapcsolat Időpontfoglalás Belépés

b. mónika

fogászati problémája

697

Tisztelt Fogászat! A bal felső 6-os fogam gyökérkezelésen esett át, azonban a 3 gyökércsatornából 1 gyökércsatorna úgy össze van szűkülve,hogy nem lehet / csak részlegesen kitisztítani. Kérdésem, hogy ebben az esetben, ha a hagyományos gyökérkezeléssel nem tisztítható az az egy csatorna, érdemes-e megtartani a fogat? Érdemes-e megtartani a fogpótláshoz vagy mivel híddal kell pótolni a mellette lévő fog hiányát is, nem számít már? Köszönöm válaszát!

Diagnózis

decoration

Kedves B. Mónika!

A bal felső első nagyőrlő fogánál mindenképpen ajánlott mikroszkóp segítségével történő gyökérkezelés. Ez mind a szűk gyökércsatorna rendszer, mind a járulékos gyökércsatornák megléte miatt! A mikroszkóp használatával jelentősen megnövekedik a gyökérkezelés sikeressége!

Kérem, keresse fel fogászati központunkat konzultáció céljából!

Üdvözlettel: Uniklinik Zuglói Fogászati Központ

Esettanulmányok

Fogászati kezelések

Tekintse meg legérdekesebb, legtanulságosabb ELŐTTE-UTÁNA eseteinket! 

A szemléletes képek és rövid leírások bemutatják, hogyan lesz egy (vagy több) fogászati problémából újra szép mosoly.

Megnézem

A klinikáról

Klinikánk 1997-­es megalakulása óta arra törekszik, hogy pácienseink a lehető legmagasabb színvonalú ellátásban részesüljenek. Ennek szellemében folyamatosan fejlesztjük fogászati központunkat. Ma már büszkén állíthatjuk, hogy mind technikai felszereltségben, mind szaktudásban világszínvonalat képviselünk.

Három szintes klinikánkon 5 kezelő ­és 1 műtőhelyiség található. A szinteket tágas lift köti össze, amely mozgásukban korlátozott és babakocsival érkező pácienseink számára is kényelmesen használható!

Galéria megtekintése