Nyitva: H - Szo 7:30 - 20:00

1148 Budapest, Örs vezér tere 2.

Tel.: +36 1 222 7250

+36 1 222 9150

Kapcsolat Időpontfoglalás Belépés

E. Balázs

fogászati problémája

725

Jo napot kivanok. Amint a mellekelt panorama kepbol is lehet latni a felso hiddal van problemam,megpedig az hogy mozog nem faj hasznalni is tudom csak kellemetlen.az itteni fogorvos kiszedte a ket szemfogbol az idegeket ijen facsavar szeru csapot tett a gyokerbe erre epitett ra es ugy ragasztotta ra a hidat.ez nem lett volna semmi baj csak az hogy kb 4,5 honapig birta a gyurodest es utanna meglazult vagyis mozog mint ahogy most is.ezt mar ketszer megismetelte de az eredmeny ugyanaz.az lenne az 1kerdesem hogy meglehetne-e ahid rogzitest ugy oldani hogy valami vastagabb csapot a gyokerbe beragasztani ami szorulna es ugy vissza tenni hidat. 2kerdesem hogy ha a felso fogsorpotlasban gondolkodnek idovel milyen megoldasokat tudnanak ajanlani ? Mindket kerdesre kb.arajanlatot is kerek. Koszonom szives valaszukat Felvidekrol irok nevem B. Elemer

Diagnózis

decoration

Kedves B. Elemér!

A csatolt panorámafelvétel alapján a jobb (13) és a bal (23) szemfog sem menthető meg. Sajnos mind a két fogban jelentős alászuvasodás jelei láthatóak, amely a csontszint közelében húzódik.

A felső állcsonton hosszútávon vagy teljes kivejető fogsor készítése jöhet szóba, amely beborítja a teljes kemény szájpadlást. Vagy abban az esetben, ha implantátumok kerülnek beültetésre, akkor az implantátumok számától, azok az állcsontban levő helyétől és egymáshpz viszonyított dőlésszögétől függően kivehető vagy akár fix fogpótlást is tudunk készíteni.

Üdvözlettel:

Uniklinik Zuglói Fogászati Központ

Kezelési terv

Professzionális dentálhigiénés kezelést követően ajánlott az alábbi kezelések elvégzése.

A felső fogak eltávolítását követően azonnal szájba helyezzük az ideiglenes teljes kivehető fogsort. 

A gyógyulási idő abban az esetben, ha a végleges megoldás is teljes kivehető fogsor lesz, akkor átlagosan 8 hét. Ezen idő leteltével speciális lenyomatok levételét követően elkészítjük a végleges, a teljes kemény szájpadot beborító kivehető fogsort.

Abban az esetben, ha implantálásra kerül a sor, akkor a minimális gyógyulási idő 4 hónap. Ezt követően 3 dimenziós fogászati CT felvételt, CBCT - felvételt, készítünk, amely alapján el tudjuk dönteni, hogy hol mennyi és milyen mínőségű csont áll rendelkezésre. A CBCT felvétel alapján tudunk Önnek tervet készíteni árakkal az implantációra és az arra készülő fogpótlásra vonatkozóan.

 

Árajánlat

Professzionális dentálhigiénés kezelés: 19.500 Ft

13, 14, 23, 24 fogak sebészi eltávolítása: 4 x 29.500 Ft = 118.000 Ft

Ideiglenes teljes kivehető fogsor: 125.000 Ft

Végleges teljes kivehető fogsor: 125.000 Ft

CBCT felvétel: 20.000 Ft

 

Esettanulmányok

Fogászati kezelések

Tekintse meg legérdekesebb, legtanulságosabb ELŐTTE-UTÁNA eseteinket! 

A szemléletes képek és rövid leírások bemutatják, hogyan lesz egy (vagy több) fogászati problémából újra szép mosoly.

Megnézem

A klinikáról

Klinikánk 1997-­es megalakulása óta arra törekszik, hogy pácienseink a lehető legmagasabb színvonalú ellátásban részesüljenek. Ennek szellemében folyamatosan fejlesztjük fogászati központunkat. Ma már büszkén állíthatjuk, hogy mind technikai felszereltségben, mind szaktudásban világszínvonalat képviselünk.

Három szintes klinikánkon 5 kezelő ­és 1 műtőhelyiség található. A szinteket tágas lift köti össze, amely mozgásukban korlátozott és babakocsival érkező pácienseink számára is kényelmesen használható!

Galéria megtekintése