Nyitva: H - Szo 7:30 - 20:00

1148 Budapest, Örs vezér tere 2.

Tel.: +36 1 222 7250

+36 1 222 9150

Kapcsolat Időpontfoglalás Belépés

Erzsébet

fogászati problémája

708

Tisztelt doktor Úr/Hölgy! Kérném szépen önöket hogy az elküldött panoráma röntgen alapján szíveskedjenek egy állapotfelmérést elküldeni. Kérdésem az volna hogy felső fogsort szeretnék csináltatni és a röntgen alapján milyen megoldás volna számomra megfelelő, és mennyi volna ennek a költségvonzata? Lehetséges e mini implantátum beültetése ,mivel az költséghatékonyabb mint a normál implantátum? A bal hátsó fogat már eltávolították mivel begyulladt. Válaszukat előre is köszönöm! Üdv.: Erzsébet

Diagnózis

decoration

A mellékelt röntgen alapján a csontkínálat nem bizonyul megfelelőnek impantátum beültetéséhez. Feltehetőleg nagyobb mennyiségű saját csont átültetésére lenne szükség, ennek megítéléséhez 3D CT felvételtre lenne szükség és egy konzultációra fej-nyak sebész szakorvosunknál, Dr Sass Tamásnál.

Rendelőnk nem foglalkozik mini implantátumok behelyezésével, hosszútávon a megfelelő vastagságú és hosszúságú normál csavar implantátumok behelyezését javasoljuk.

Esettanulmányok

Fogászati kezelések

Tekintse meg legérdekesebb, legtanulságosabb ELŐTTE-UTÁNA eseteinket! 

A szemléletes képek és rövid leírások bemutatják, hogyan lesz egy (vagy több) fogászati problémából újra szép mosoly.

Megnézem

A klinikáról

Klinikánk 1997-­es megalakulása óta arra törekszik, hogy pácienseink a lehető legmagasabb színvonalú ellátásban részesüljenek. Ennek szellemében folyamatosan fejlesztjük fogászati központunkat. Ma már büszkén állíthatjuk, hogy mind technikai felszereltségben, mind szaktudásban világszínvonalat képviselünk.

Három szintes klinikánkon 5 kezelő ­és 1 műtőhelyiség található. A szinteket tágas lift köti össze, amely mozgásukban korlátozott és babakocsival érkező pácienseink számára is kényelmesen használható!

Galéria megtekintése