Nyitva: H - Szo 7:30 - 20:00

1148 Budapest, Örs vezér tere 2.

Tel.: +36 1 222 7250

+36 1 222 9150

Kapcsolat Időpontfoglalás Belépés

Erzsébet

fogászati problémája

710
Köszönöm szépen a válaszukat még azt szeretném megkérdezni hogy a röntgen alapján önök szerint lehetne e mini implantátumot beültetni mivel teljesen felső protézis készülne,és korábban már volt ugyan nem teljes mert felül van 2fog és két oldalt is volt de megszokni igen nehéz ízeket se éreztem. Utána készült a patentos megoldás ami már jobb volt.És ha felső protézis készülne már a legelején is ragasztani kellene? Válaszukat előre is köszönöm. És még megkérdezném hogy a meglévő fogsorhoz is tudnak beültetéses implantátumos megoldást készíteni.Üdv: Erzsébet

Diagnózis

decoration

Kedves Erzsébet!

Az implantációs megoldás esetében a jelenlegi fogsort csak ideiglenes fogsorként tudjuk felhasználni!

Fogászati Központunkban nem alkalmazunk mini implantátumokat!

A felső protézist nem szükséges minden esetben ragasztani. Az esetek döntő többségében stabil rögzítést jelent a fogsor lemeze és a szájpadlás között kialakulóvákuum.

Üdvözlettel:

Uniklinik Zuglói Fogászati Központ

Esettanulmányok

Fogászati kezelések

Tekintse meg legérdekesebb, legtanulságosabb ELŐTTE-UTÁNA eseteinket! 

A szemléletes képek és rövid leírások bemutatják, hogyan lesz egy (vagy több) fogászati problémából újra szép mosoly.

Megnézem

A klinikáról

Klinikánk 1997-­es megalakulása óta arra törekszik, hogy pácienseink a lehető legmagasabb színvonalú ellátásban részesüljenek. Ennek szellemében folyamatosan fejlesztjük fogászati központunkat. Ma már büszkén állíthatjuk, hogy mind technikai felszereltségben, mind szaktudásban világszínvonalat képviselünk.

Három szintes klinikánkon 5 kezelő ­és 1 műtőhelyiség található. A szinteket tágas lift köti össze, amely mozgásukban korlátozott és babakocsival érkező pácienseink számára is kényelmesen használható!

Galéria megtekintése