Nyitva: H - Szo 7:30 - 20:00

1148 Budapest, Örs vezér tere 2.

Tel.: +36 1 222 7250

+36 1 222 9150

Kapcsolat Időpontfoglalás Belépés

H. E.

fogászati problémája

Horváth  Eszter 1977 02 10 Pan04

Tisztelt Doktor úr! 3 hete huzatot kapott a jobb oldalon az arcom. Először az orrom jobb oldala valamint a jobb 1-es és 2-es fogak fájtak, e kettő között már régóta kicsit be volt gyulladva az íny. Majd az egész jobb felső fogsor, kicsit kisugározva az alsóba is, valamint arc, fül és néha kisugárzott a nyakba is. Náthás is lettem, a fül orr gégész arcüreggyulladást állapított meg. Nátha elmúlt de sajnos a fogfájás maradt, ami inkább csak zsibbadásszerű és kellemetlen, gyógyszer nélkül is elviselhető. Leginkább a jobb 1-es és 2-esnél érzem, de közben vándorol a fájás a többi fogra is a jobb oldalon, valamint fülbe és nyakba is. Kérdésem az lenne, hogy a röngtenfelvétel alapján mi lenne a teendő ? Válaszukat előre is köszönöm!

Diagnózis

decoration

Kezelési terv

Tisztelt Kérdező!

A panoráma röntgen alapján nem zárható ki, hogy a 11-12 fogai gyökércsúcsán gyulladás látható, így egy helyben csak ezekről a fogakról készülő kis rtg és fizikélis vizsgálat alapján lehet pontos diagnózist mondani.

Üdvözlettel : Dr. Záhonyi Balázs


Névjegy

Dr. Záhonyi Balázs - fog- és szájbetegségek szakorvosa, dentoalveolaris szájsebész szakorvos
Dr. Záhonyi Balázs

orvosigazgató, dentoalveolaris szájsebész szakorvos

Tovább az adatlapra

Esettanulmányok

Fogászati kezelések

Tekintse meg legérdekesebb, legtanulságosabb ELŐTTE-UTÁNA eseteinket! 

A szemléletes képek és rövid leírások bemutatják, hogyan lesz egy (vagy több) fogászati problémából újra szép mosoly.

Megnézem

A klinikáról

Klinikánk 1997-­es megalakulása óta arra törekszik, hogy pácienseink a lehető legmagasabb színvonalú ellátásban részesüljenek. Ennek szellemében folyamatosan fejlesztjük fogászati központunkat. Ma már büszkén állíthatjuk, hogy mind technikai felszereltségben, mind szaktudásban világszínvonalat képviselünk.

Három szintes klinikánkon 5 kezelő ­és 1 műtőhelyiség található. A szinteket tágas lift köti össze, amely mozgásukban korlátozott és babakocsival érkező pácienseink számára is kényelmesen használható!

Galéria megtekintése