Nyitva: H - Szo 7:30 - 20:00

1148 Budapest, Örs vezér tere 2.

Tel.: +36 1 222 7250

+36 1 222 9150

Kapcsolat Időpontfoglalás Belépés

B.L.

fogászati problémája

Panorama Rtg 20180917

Tisztelt Uniklinik! A tanácsukat kérném panaszommal kapcsolatban.Gyulladás miatt a bal alsó 7, bal felső 6 fogam mozog, szájpadlást is érintve duzzanat keletkezett mely kifakadt.A gyulladás miatt csontritkulás alakult ki az említett területen. 3D CT felvételen is észlelhető, hogy sajnos baloldalon az arcüreg is érintett a gyulladás miatt ezért jelenlegi kezelő orvosom nem vállalta biztonsági kockázatra hivatkozva az említett fogak eltávolítását attól tartva, hogy húzáskor megnyílhat egy csatorna az arcüreg irányába. Szeretnék megoldást ezen problémára, ezért érdeklődve várom válaszuk, tudnak valami kezelést ajánlani. Köszönettel, B.L.

Diagnózis

decoration

Tisztelt Kérdező!

A teljes góctalanításhoz szükséges a 26,16,17, 37 -es fogak eltávolítása. A 25-ös foggal kapcsolatban a CT felvétel kiértékelése után tudnék pontos diagnózist felállítani.

A 26-os fog valóban műtéti eltávolítást igényel, illetve az arcüreg sebészi zárásával (sinus plastica) együtt. Ennek költsége 29.500 + 15.000 Ft,-

Amennyiben szeretne időpontot egyeztetni ügyfélszolgálatos kollégáink állnak rendelkezésére a 06-1-222-91-50-es telefonszámon, illetve az info@uniklinik.hu email címen.

Üdvözlettel:

Dr. Záhonyi Balázs

dentoalveolaris szájsebész szakorvos

Névjegy

Dr. Záhonyi Balázs - fog- és szájbetegségek szakorvosa, dentoalveolaris szájsebész szakorvos
Dr. Záhonyi Balázs

orvosigazgató, dentoalveolaris szájsebész szakorvos

Tovább az adatlapra

Esettanulmányok

Fogászati kezelések

Tekintse meg legérdekesebb, legtanulságosabb ELŐTTE-UTÁNA eseteinket! 

A szemléletes képek és rövid leírások bemutatják, hogyan lesz egy (vagy több) fogászati problémából újra szép mosoly.

Megnézem

A klinikáról

Klinikánk 1997-­es megalakulása óta arra törekszik, hogy pácienseink a lehető legmagasabb színvonalú ellátásban részesüljenek. Ennek szellemében folyamatosan fejlesztjük fogászati központunkat. Ma már büszkén állíthatjuk, hogy mind technikai felszereltségben, mind szaktudásban világszínvonalat képviselünk.

Három szintes klinikánkon 5 kezelő ­és 1 műtőhelyiség található. A szinteket tágas lift köti össze, amely mozgásukban korlátozott és babakocsival érkező pácienseink számára is kényelmesen használható!

Galéria megtekintése