Nyitva: H - Szo 7:30 - 20:00

1148 Budapest, Örs vezér tere 2.

Tel.: +36 1 222 7250

+36 1 222 9150

Kapcsolat Időpontfoglalás Belépés

Sz.R.

fogászati problémája

Sztojka Renáta 16102018 182625

Tisztelt Uniklinik!

Három bölcsesség fogam elkezdett nőni. Az alsó kettő 1 éve kezdett, azóta se bújtak ki teljesen. A bal felső érzésem szerint már teljesen kinőtt és most azt vettem észre,hogy rossz irányban,kifelé. Csatolom a ma készült panorama felvételemet. Kérném segítségüket,hogy kell-e velük csinálni valamit. Ami engem aggaszt,hogy megvan az esélye,hogy vàrandós vagyok. Baba tervezésben vagyunk.

Köszönöm szépen előre is!
Renàta

Diagnózis

decoration

Kezelési terv

Kedves Renáta!

Várandósság alatt lehet fogászati beavatkozásokat elvégezni, kaphat érzéstelenítőt, sőt még penicillin tartalmú antibiotikumot is szedhet indokolt esetben, amennyiben nem allergiás penicillinre. A bal felső és mindkét alsó bölcsességfog eltávolítása indokolt orvosilag, kiváltképp ha panaszt okoznak. Azonban azt gondolom, érdemes lenne megvárni az eredményt, hogy valóban várandós -e. Ha igen, javaslom várjuk meg a második trimesztert a fogak eltávolításával. Ha nem, javaslom a mielőbbi eltávolítást.

Üdvözlettel:

Dr. Péntek-Gilicze Alexandra

dentoalveolaris szájsebész szakorvos

Névjegy

Dr. Gilicze Alexandra - fogorvos, dentoalveolaris szájsebész szakorvos
Dr. Gilicze Alexandra

fogorvos, dentoalveolaris szájsebész szakorvos

Tovább az adatlapra

Kapcsolódó kezelések

Esettanulmányok

Fogászati kezelések

Tekintse meg legérdekesebb, legtanulságosabb ELŐTTE-UTÁNA eseteinket! 

A szemléletes képek és rövid leírások bemutatják, hogyan lesz egy (vagy több) fogászati problémából újra szép mosoly.

Megnézem

A klinikáról

Klinikánk 1997-­es megalakulása óta arra törekszik, hogy pácienseink a lehető legmagasabb színvonalú ellátásban részesüljenek. Ennek szellemében folyamatosan fejlesztjük fogászati központunkat. Ma már büszkén állíthatjuk, hogy mind technikai felszereltségben, mind szaktudásban világszínvonalat képviselünk.

Három szintes klinikánkon 5 kezelő ­és 1 műtőhelyiség található. A szinteket tágas lift köti össze, amely mozgásukban korlátozott és babakocsival érkező pácienseink számára is kényelmesen használható!

Galéria megtekintése