Nyitva: H - Szo 7:30 - 20:00

1148 Budapest, Örs vezér tere 2.

Tel.: +36 1 222 7250

+36 1 222 9150

Kapcsolat Időpontfoglalás Belépés

B. I.

fogászati problémája

Istvan Barta Vizsgaloablak 1 P1 20170206 094927

Tisztelt Fogorvos Asszony/ Úr!
Kérem Önt, hogy a mellékelt röntgen felvétel alapján felső fogsorom kezelési tervét - ha lehetséges árajánlattal együtt - elkészíteni szíveskedjék.
Köszönöm!

Diagnózis

decoration

Kezelési terv

Kedves István!

A küldött felvétel alapján a felső fogai többségét el kell távolítani, lehetséges, hogy mindegyiket. Sok kérdés merül fel, melyeket személyes konzultáció alkalmával lehet átbeszélni (a kezelési lehetőségeket,azok időtartamát, a beavatkozások sorrendiségét, illetve ezen megoldásokra árajánlat elkészítését)  A szájvizsgálat alkalmával lehet megnézni a fogak stabilitását és ez alapján lehet kezelési tervet készíteni.

Üdvözlettel : dr. Záhonyi Balázs

Esettanulmányok

Fogászati kezelések

Tekintse meg legérdekesebb, legtanulságosabb ELŐTTE-UTÁNA eseteinket! 

A szemléletes képek és rövid leírások bemutatják, hogyan lesz egy (vagy több) fogászati problémából újra szép mosoly.

Megnézem

A klinikáról

Klinikánk 1997-­es megalakulása óta arra törekszik, hogy pácienseink a lehető legmagasabb színvonalú ellátásban részesüljenek. Ennek szellemében folyamatosan fejlesztjük fogászati központunkat. Ma már büszkén állíthatjuk, hogy mind technikai felszereltségben, mind szaktudásban világszínvonalat képviselünk.

Három szintes klinikánkon 5 kezelő ­és 1 műtőhelyiség található. A szinteket tágas lift köti össze, amely mozgásukban korlátozott és babakocsival érkező pácienseink számára is kényelmesen használható!

Galéria megtekintése