Nyitva: H - Szo 7:30 - 20:00

1148 Budapest, Örs vezér tere 2.

Tel.: +36 1 222 7250

+36 1 222 9150

Kapcsolat Időpontfoglalás Belépés

fixed

fogászati problémája

Né Meth Gyö Ngyi 80 06 28 Zs 181026

Tisztelt Doktor Úr!

Fogaim mindkét oldalon, szinte ugyanott fájnak. A bal oldalon a gyökérkezelt és a koronás fog valamelyike . A másik, jobb oldalon pedig a hézag melleti, utolsó előtti fogamnál érzek fájdalmat, ez nemrég lett újra tömve, mert kiesett a tömés.
Mindkettőnél ugyanolyan fájdalmat érzek, legfőképpen a hidegnél és az evésnél, de nem minden alkalommal. Van hogy csak alap esetben mintha zsibbadna, zsizseg, és lefelé sugárzik.
Szeretnék erre kérni kezelési tervet.
Illetve az állkapcsom alatt mindkét oldalon tapintható 1-1 borsószemnél nem nagyobb nyirokcsomó. Ez lehet a rossz fogaktól?

Köszönettel:
Gyöngyi

Diagnózis

decoration

Kezelési terv

Kedves Gyöngyi!

Bal oldalon a koronázott(36) és a mellette lévő(37) fogán is látható gyulladás. Ezért a koronázott fogát gyökérkezelni, a másikat újragyökérkezelni szükséges. 28,38 fogai lyukasak eltávolításuk indokolt. Az újonnan tömött foga elképzelhető, hogy a töméscsere miatt érzékeny, ez idővel javulhat, szájvizsgálat szükséges lenne. A környékbeli nyirokcsomó duzzanat lehetséges, hogy a gyulladás következménye. Személyes konzultáció alkalmával lehetne konkrét kezelési tervet készíteni. Üdvözlettel: dr. Záhonyi Balázs


Névjegy

Dr. Záhonyi Balázs - fog- és szájbetegségek szakorvosa, dentoalveolaris szájsebész szakorvos
Dr. Záhonyi Balázs

orvosigazgató, dentoalveolaris szájsebész szakorvos

Tovább az adatlapra

Esettanulmányok

Fogászati kezelések

Tekintse meg legérdekesebb, legtanulságosabb ELŐTTE-UTÁNA eseteinket! 

A szemléletes képek és rövid leírások bemutatják, hogyan lesz egy (vagy több) fogászati problémából újra szép mosoly.

Megnézem

A klinikáról

Klinikánk 1997-­es megalakulása óta arra törekszik, hogy pácienseink a lehető legmagasabb színvonalú ellátásban részesüljenek. Ennek szellemében folyamatosan fejlesztjük fogászati központunkat. Ma már büszkén állíthatjuk, hogy mind technikai felszereltségben, mind szaktudásban világszínvonalat képviselünk.

Három szintes klinikánkon 5 kezelő ­és 1 műtőhelyiség található. A szinteket tágas lift köti össze, amely mozgásukban korlátozott és babakocsival érkező pácienseink számára is kényelmesen használható!

Galéria megtekintése