Nyitva: H - Szo 7:30 - 20:00

1148 Budapest, Örs vezér tere 2.

Tel.: +36 1 222 7250

+36 1 222 9150

Kapcsolat Időpontfoglalás Belépés

fixed

fogászati problémája

2 Dbcdb80 006 A 46 Ad B765 A83076383 C09

Tisztelt Doktor Úr!
A jobb oldalamon van egy tejfogam,a szemfogam pedig az ínyben van.
Nagyon sokszor fáj a tejfogam,nyomást érzek,mintha felette a fog elő akarna törni. Szeretném megkérdezni,hogy mik a lehetséges megoldások erre a helyzetre. Fogszabályozást javasoltak már,de nem igazán szeretnék belevágni. Olyan megoldás létezhet,hogy a szemfogamat eltávolítják, a tejfog pedig a helyén marad?
Válaszát előre is köszönöm!

Diagnózis

decoration

Kezelési terv

Kedves Kérdező!

 Az Ön esetében a küldött felvétel alapján nem lehet a tejfog megtartása mellett a maradó szemfogat eltávolítani. Mindenképpen egy személyes konzultáció és CT felvétel (nagyon pontos 3 dimenziós képet ad a szemfoga állcsontban lévő pozíciójáról) szükséges bármilyen tervezéshez. Üdvözlettel: dr. Záhonyi Balázs

Esettanulmányok

Fogászati kezelések

Tekintse meg legérdekesebb, legtanulságosabb ELŐTTE-UTÁNA eseteinket! 

A szemléletes képek és rövid leírások bemutatják, hogyan lesz egy (vagy több) fogászati problémából újra szép mosoly.

Megnézem

A klinikáról

Klinikánk 1997-­es megalakulása óta arra törekszik, hogy pácienseink a lehető legmagasabb színvonalú ellátásban részesüljenek. Ennek szellemében folyamatosan fejlesztjük fogászati központunkat. Ma már büszkén állíthatjuk, hogy mind technikai felszereltségben, mind szaktudásban világszínvonalat képviselünk.

Három szintes klinikánkon 5 kezelő ­és 1 műtőhelyiség található. A szinteket tágas lift köti össze, amely mozgásukban korlátozott és babakocsival érkező pácienseink számára is kényelmesen használható!

Galéria megtekintése