Nyitva: H - Szo 7:30 - 20:00

1148 Budapest, Örs vezér tere 2.

Tel.: +36 1 222 7250

+36 1 222 9150

Kapcsolat Időpontfoglalás Belépés

fixed

fogászati problémája

Sztrida Judit Pan01 Thumb

Tisztelt Doktor úr/nő!
Kezelési tervet szeretnék kérni! Illetve az lenne a kérdésem hogy látható e a felvételen valamiféle góc ami okozhatja a foltos hajhullást? Válaszukat előre is köszönöm!

Diagnózis

decoration

Kezelési terv

Kedves Kérdező!

A küldött panoráma röntgen felvétel nagyításkor elég pontatlan képet ad. Ami látható így is, hogy 26,35 foga gócnak számít, 23 gyanús, a többi  fogat személyesen is meg kell vizsgálni a pontos diagnózis felállításához és  a tervezéshez. A góckutatás mindig szájvizsgálatból és röntgendiagnózisból áll, melyek együtt adnak pontos végeredményt. Üdvözlettel : dr, Záhonyi Balázs

Esettanulmányok

Fogászati kezelések

Tekintse meg legérdekesebb, legtanulságosabb ELŐTTE-UTÁNA eseteinket! 

A szemléletes képek és rövid leírások bemutatják, hogyan lesz egy (vagy több) fogászati problémából újra szép mosoly.

Megnézem

A klinikáról

Klinikánk 1997-­es megalakulása óta arra törekszik, hogy pácienseink a lehető legmagasabb színvonalú ellátásban részesüljenek. Ennek szellemében folyamatosan fejlesztjük fogászati központunkat. Ma már büszkén állíthatjuk, hogy mind technikai felszereltségben, mind szaktudásban világszínvonalat képviselünk.

Három szintes klinikánkon 5 kezelő ­és 1 műtőhelyiség található. A szinteket tágas lift köti össze, amely mozgásukban korlátozott és babakocsival érkező pácienseink számára is kényelmesen használható!

Galéria megtekintése