Nyitva: H - Szo 7:30 - 20:00

1148 Budapest, Örs vezér tere 2.

Tel.: +36 1 222 7250

+36 1 222 9150

Kapcsolat Időpontfoglalás Belépés

fixed

fogászati problémája

Bogná R Brigitta

Üdvözlöm,

Érdekelne, hogy a felső pótolt fogaknál nincs esetleg elhalás a röntgen alapján? Illetve hogyan lehetne szebben, esztétikusabban megcsinálni a pótlásokat? Mivel torlodtak a fogaim.

Köszönettel: Brigitta

Diagnózis

decoration

Kezelési terv

Kedves Brigitta!

Sajnos a küldött felvételen 13-23 fogainak esetleges gyulladása nem megítélhető. Kiegészítő rvg kisrtg felvételre lenne szükség. Az oldalsó fogain nem látok gócgyanús fogat. Tudnia kell azonban, hogy a rtg felvétel önmagában nem, csak szájvizsgálattal egybekötve ad korrekt diagnózist. Az esetleges új pótlás esztétikai igényének átbeszélése végett egy személyes megbeszélés javasolt. Köszönettel: dr.Záhonyi Balázs

Esettanulmányok

Fogászati kezelések

Tekintse meg legérdekesebb, legtanulságosabb ELŐTTE-UTÁNA eseteinket! 

A szemléletes képek és rövid leírások bemutatják, hogyan lesz egy (vagy több) fogászati problémából újra szép mosoly.

Megnézem

A klinikáról

Klinikánk 1997-­es megalakulása óta arra törekszik, hogy pácienseink a lehető legmagasabb színvonalú ellátásban részesüljenek. Ennek szellemében folyamatosan fejlesztjük fogászati központunkat. Ma már büszkén állíthatjuk, hogy mind technikai felszereltségben, mind szaktudásban világszínvonalat képviselünk.

Három szintes klinikánkon 5 kezelő ­és 1 műtőhelyiség található. A szinteket tágas lift köti össze, amely mozgásukban korlátozott és babakocsival érkező pácienseink számára is kényelmesen használható!

Galéria megtekintése