Nyitva: H - Szo 7:30 - 20:00

1148 Budapest, Örs vezér tere 2.

Tel.: +36 1 222 7250

+36 1 222 9150

Kapcsolat Időpontfoglalás Belépés

N. Rozália

fogászati problémája

0P

Tisztelt Fogászati Központ!
Sajnos nagyon elhanyagoltam a fogaimat, illetve a legutóbbi szülésem óta rohamosan romlanak a meglévő fogaim. Próbáltam itt helyben kezeltetni, de nem győzök tömetni, húzatni!
Szeretnék végre egy olyan kezelés sorozatot, melynek végeredményeként, egy tartósan /mind esztétikailag, mint funkcionálisan/ megfelelő fogsorom lenne. Tudom, hogy nem túl szép a kiinduló állapot, de kérem, hogy a mellékelten elküldött OP felvétel alapján, legyenek kedvesek számomra egy tervet készíten.... mely fogak megtarthatók, hogyan stb.
Fáradozásukat előre is köszönöm: N. Rozália

Diagnózis

decoration

Kezelési terv

Kedves Rozália!

Sajnos tényleg elég súlyos a helyzet, főleg felül, ahol vagy a klasszikus kombinált fogpótlás készíthető (frontfogak gyökérkezelése, csapokkal és koronákkal való ellátása és ehhez kapcsolódó kivehető fogpótlás) vagy az oldalsó gyökerek eltávolítása után csontpótlás és implantátumok behelyezése a megoldás. Ez utóbbi természetesen időigényesebb és drágább megoldás, viszont visszaadja az eredeti fogak természetes érzését.

Alul is el kell min. 1-1 fogat távolítani oldalról, viszont lehet, hogy a meglevőket koronákkal fedve megoldható a pótlás egy lengőtaggal, vagy a betört bal alsó 6-os gyökereinek műtéti eltávolítása után implantátummal.

Ennél pontosabb tervhez már személyes konzultáció, szükség esetén CT kell.

Üdvözlettel:

Dr. Jancsecz Péter

Névjegy

Dr. Jancsecz Péter - fog- és szájbetegségek szakorvosa, dentoalveolaris szájsebész szakorvos
Dr. Jancsecz Péter

fog- és szájbetegségek szakorvosa, dentoalveolaris szájsebész szakorvos

Tovább az adatlapra

Esettanulmányok

Fogászati kezelések

Tekintse meg legérdekesebb, legtanulságosabb ELŐTTE-UTÁNA eseteinket! 

A szemléletes képek és rövid leírások bemutatják, hogyan lesz egy (vagy több) fogászati problémából újra szép mosoly.

Megnézem

A klinikáról

Klinikánk 1997-­es megalakulása óta arra törekszik, hogy pácienseink a lehető legmagasabb színvonalú ellátásban részesüljenek. Ennek szellemében folyamatosan fejlesztjük fogászati központunkat. Ma már büszkén állíthatjuk, hogy mind technikai felszereltségben, mind szaktudásban világszínvonalat képviselünk.

Három szintes klinikánkon 5 kezelő ­és 1 műtőhelyiség található. A szinteket tágas lift köti össze, amely mozgásukban korlátozott és babakocsival érkező pácienseink számára is kényelmesen használható!

Galéria megtekintése