Nyitva: H - Szo 7:30 - 20:00

1148 Budapest, Örs vezér tere 2.

Tel.: +36 1 222 7250

+36 1 222 9150

Kapcsolat Időpontfoglalás Belépés

fixed

fogászati problémája

Röntgen

Üdvözlöm!

A jobb felső 3-as tisztított fog. Ennél a fognál a szájpadláson van egy kis "dudor", az ínyen pedig egy fehér folt. Ezzel a problémával már jártam fogorvosnál, ott azt mondták, hogy valószínű ezen az oldalon mind a 9 koronát le kell venni, és teljes rekonstrukcióra lenne szükség.
Ezzel kapcsolatban kérek kezelési tervet.

Köszönöm!
Ildikó

Diagnózis

decoration

Kezelési terv

Kedves Ildikó!

A küldött OP alapján 13 foga eltávolítására lenne valóban szükség. Ez a fog egy 9 tagú híd egyik középső pillérje, így a legkorrektebb megoldás, ha a hidat eltávolítjuk. Mivel így viszont egy pillérfoggal kevesebb marad, érdemes a túloldalon(bal oldal irányában) jobban kiterjeszteni az új hidat. Erre azért van szükség, hogy hosszú távon is bírja az új híd a terhelést. Mivel bal felül egy foghiány is kialakult célszerű lenne egy körhidat készíteni a 17 fogtól a 26 fogig. Így esztétikailag és funkcionálisan is egy hosszú távú megoldást kapna. A gyökér-kezelt fogakat csapmegerősítéssel kell ellátni. Szükség lenne némely területről kiegészítő kisrtg felvételeket készíteni a pillérek megítélése végett még a teljes rehabilitáció előtt. Egy személyes szájvizsgálat alkalmával lehet részletes kezelési tervet készíteni. Üdvözlettel : dr. Záhonyi Balázs

Esettanulmányok

Fogászati kezelések

Tekintse meg legérdekesebb, legtanulságosabb ELŐTTE-UTÁNA eseteinket! 

A szemléletes képek és rövid leírások bemutatják, hogyan lesz egy (vagy több) fogászati problémából újra szép mosoly.

Megnézem

A klinikáról

Klinikánk 1997-­es megalakulása óta arra törekszik, hogy pácienseink a lehető legmagasabb színvonalú ellátásban részesüljenek. Ennek szellemében folyamatosan fejlesztjük fogászati központunkat. Ma már büszkén állíthatjuk, hogy mind technikai felszereltségben, mind szaktudásban világszínvonalat képviselünk.

Három szintes klinikánkon 5 kezelő ­és 1 műtőhelyiség található. A szinteket tágas lift köti össze, amely mozgásukban korlátozott és babakocsival érkező pácienseink számára is kényelmesen használható!

Galéria megtekintése