Nyitva: H - Szo 7:30 - 20:00

1148 Budapest, Örs vezér tere 2.

Tel.: +36 1 222 7250

+36 1 222 9150

Kapcsolat Időpontfoglalás Belépés

fixed

fogászati problémája

20190122 212954

Tisztel Doktor Úr/Doktor Nő!
Az lenne a kérdésem hogy a jobb alsó örlőfogam mindenféleképpen ki kell húzni ? És nyilván a jobb alul lévő gyökeret el kell távolitani arra hamarosan sort kerítek. És vannak más gondok is , nagyon félek a fogorvostól de már elkezdtem a kezelést, de az Önök csapata és a weboldal alapján lehet Önöknél folytatnám a kezelést. A kérdés lényege hogy valóban szükséges a bal alsó fog eltávolítása vagy menthető?
Válaszukat előre is köszönöm.

Diagnózis

decoration

Kezelési terv

Kedves kérdező!

A küldött OP alapján van esély arra, hogy gyökérkezeléssel, csapos felépítéssel és koronával megmenthető a 36os foga. Teljesen korrekt választ akkor tudunk adni, ha egy kisrtg felvétel készül csak erről a fogról és egy rendelői szájvizsgálat történik. Üdvözlettel : dr. Záhonyi Balázs

Esettanulmányok

Fogászati kezelések

Tekintse meg legérdekesebb, legtanulságosabb ELŐTTE-UTÁNA eseteinket! 

A szemléletes képek és rövid leírások bemutatják, hogyan lesz egy (vagy több) fogászati problémából újra szép mosoly.

Megnézem

A klinikáról

Klinikánk 1997-­es megalakulása óta arra törekszik, hogy pácienseink a lehető legmagasabb színvonalú ellátásban részesüljenek. Ennek szellemében folyamatosan fejlesztjük fogászati központunkat. Ma már büszkén állíthatjuk, hogy mind technikai felszereltségben, mind szaktudásban világszínvonalat képviselünk.

Három szintes klinikánkon 5 kezelő ­és 1 műtőhelyiség található. A szinteket tágas lift köti össze, amely mozgásukban korlátozott és babakocsival érkező pácienseink számára is kényelmesen használható!

Galéria megtekintése