Nyitva: H - Szo 7:30 - 20:00

1148 Budapest, Örs vezér tere 2.

Tel.: +36 1 222 7250

+36 1 222 9150

Kapcsolat Időpontfoglalás Belépés

fixed

fogászati problémája

2019 01 31 13H22

Mai nap szembesültem a fogsorom katasztrofális állapotával.
Sajnos semmiféle fájdalmam nem volt, "csak" a fogínysorvadás tüneteit észleltem.
Mit tehetek azonnal a parodontózis ellen?
Esetleges fogbeültetés menete, és az ezzel kapcsolatos legfontosabb tudnivalókról szeretnék információt.
Köszönettel:
H.Zsuzsa

Diagnózis

decoration

Kezelési terv

Kedves Kérdező!

Bal alsó hídjának második és hátulsó pillérfoga(34,37) is menthetetlennek tűnik. Ezen fogak gócnak számítanak. A foghúzás után 3 hónappal szükség lesz egy 3D CBCTre, mely pontosan megmutatja a csontkínálatot és ez alapján lehet tervezni egy új hidat 2 implantátum beültetésével. Bal felső gyökértömött kisőrlője(24) szintén góc pozitív. Ez a fog viszont újragyökérkezeléssel megmenthető. Rendszeres professzionális dentálhigiénés kezelés szükséges parodontális problémájára, valamint parodontológus által végzett hosszú távú kezelési terv felállítása szükséges. Ha kell a mélyebb szöveteket áttisztítják. Kiemelten fontos, hogy megfelelő legyen az otthoni szájápolás, melyre a fogkő-eltávolítás alkalmával megtanítják kolléganőink. Üdvözlettel dr.Záhonyi Balázs

Esettanulmányok

Fogászati kezelések

Tekintse meg legérdekesebb, legtanulságosabb ELŐTTE-UTÁNA eseteinket! 

A szemléletes képek és rövid leírások bemutatják, hogyan lesz egy (vagy több) fogászati problémából újra szép mosoly.

Megnézem

A klinikáról

Klinikánk 1997-­es megalakulása óta arra törekszik, hogy pácienseink a lehető legmagasabb színvonalú ellátásban részesüljenek. Ennek szellemében folyamatosan fejlesztjük fogászati központunkat. Ma már büszkén állíthatjuk, hogy mind technikai felszereltségben, mind szaktudásban világszínvonalat képviselünk.

Három szintes klinikánkon 5 kezelő ­és 1 műtőhelyiség található. A szinteket tágas lift köti össze, amely mozgásukban korlátozott és babakocsival érkező pácienseink számára is kényelmesen használható!

Galéria megtekintése