fixed

fogászati problémája

Anna Bölcsesség Fogai

Kedves Jancsecz Doktor Úr!

Korábban a doktor úr betege voltam, de most a nagylányom ügyében keresem. Szeretném megkérdezni, hogy a képen látható két alsó bölcsesség fog eltávolítása várhat-e június végéig, mivel érettségi előtt áll.

Illetve, szeretném még tudni, hogy a felvétel alapján van-e más probléma a fogaival. A fogszabályozás megtörtént, a legszoktató készüléket kéne hordania, de mivel nagyon fájdalmas, ezért azt már nem szívesen viseli el.

Előre is köszönöm szíves válaszát!

Üdvözlettel,
S. Anikó

Diagnózis

decoration

Kezelési terv

Kedves Anikó!

Ha nem okoznak panaszt a bölcsességfogak, várhat az eltávolítás júniusig, de mindenképp szükséges egy CT-felvétel is az idegek esetleges érintettsége miatt. Egy személyes konzultáció alkalmával tudok a további teendőkről nyilatkozni.


Üdvözlettel:

Dr. Jancsecz Péter

Esettanulmányok

Fogászati kezelések

Tekintse meg legérdekesebb, legtanulságosabb ELŐTTE-UTÁNA eseteinket! 

A szemléletes képek és rövid leírások bemutatják, hogyan lesz egy (vagy több) fogászati problémából újra szép mosoly.

Megnézem

A klinikáról

Klinikánk 1997-­es megalakulása óta arra törekszik, hogy pácienseink a lehető legmagasabb színvonalú ellátásban részesüljenek. Ennek szellemében folyamatosan fejlesztjük fogászati központunkat. Ma már büszkén állíthatjuk, hogy mind technikai felszereltségben, mind szaktudásban világszínvonalat képviselünk.

Három szintes klinikánkon 5 kezelő ­és 1 műtőhelyiség található. A szinteket tágas lift köti össze, amely mozgásukban korlátozott és babakocsival érkező pácienseink számára is kényelmesen használható!

Galéria megtekintése