fixed

fogászati problémája

Img 5359

Jó napot kívánok!
A csatolt Röntgen felvétel január végén lett készítve az ezelőtt kb 10 évvel gyökérkezelt fogamról ugyanis időközönként fájást érzek arról az oldalról.
A fájás nem állandó ritán jelentkezik rövid időre.
Megtudnák kérem nézni a Röntgen alapján mi lehet a gond?

Köszönöm.
Gulácsi Zsuzsa

Diagnózis

decoration

Kezelési terv

Kedves Zsuzsa!

A gyökérkezelt fogában a gyökértömés nem tökéletes, így elképzelhető, hogy ez a fog jelez. Amennyiben így van,ebben a fogban érdemes gyökértömést cserélni. Lehetséges azonban, hogy az előtte lévő fog okozza  a panaszait, melyben egy igen mély tömés látható. Felmerül ezen fog gyökérkezelése, ha a panaszokat ez okozza. Személyes vizsgálat szükséges ennek tisztázására. Üdvözlettel: dr. Záhonyi Balázs

Esettanulmányok

Fogászati kezelések

Tekintse meg legérdekesebb, legtanulságosabb ELŐTTE-UTÁNA eseteinket! 

A szemléletes képek és rövid leírások bemutatják, hogyan lesz egy (vagy több) fogászati problémából újra szép mosoly.

Megnézem

A klinikáról

Klinikánk 1997-­es megalakulása óta arra törekszik, hogy pácienseink a lehető legmagasabb színvonalú ellátásban részesüljenek. Ennek szellemében folyamatosan fejlesztjük fogászati központunkat. Ma már büszkén állíthatjuk, hogy mind technikai felszereltségben, mind szaktudásban világszínvonalat képviselünk.

Három szintes klinikánkon 5 kezelő ­és 1 műtőhelyiség található. A szinteket tágas lift köti össze, amely mozgásukban korlátozott és babakocsival érkező pácienseink számára is kényelmesen használható!

Galéria megtekintése