Nyitva: H - Szo 7:30 - 20:00

1148 Budapest, Örs vezér tere 2.

Tel.: +36 1 222 7250

+36 1 222 9150

Kapcsolat Időpontfoglalás Belépés

fixed

fogászati problémája

Szabó Éva Op

Tisztelt Klinika!

Jelenleg a bal hátsó hetesem gyökérkezelték, kb másfél hónapja, azóta hetente öblítik, ideiglenes tömést tesznek bele. Egy hete sikerült eltalálni az injekciós tűvel egy ideget, mert azóta egész nap bizsereg a nyelvem, mintha sebes lenne, és nem érzem az ízeket, nyáltermelődés is csökkent. Milgammát szedem, de kétségbe vagyok esve., mert igencsak lerontotta az életminőségem Mit tegyek? Már nem merek visszamenni az orvosomhoz, azonban csak ideiglenes a tömés. Mér nem fáj a fog. Tudok rágni, de most nagyobb baj a paresztézia. Mi a véleményük, mit tehetnék? A másik oldalon sem épp legjobbak a fogak!
Várom válaszukat!
Tisztelettel Szabó Éva

Diagnózis

decoration

Kezelési terv

Kedves Éva!

 Ez az egyik szövődménye az alsó vezetéses érzéstelenítésnek. Előbb utóbb elmúlik a zsibbadás, sajnos a gyógyulás néha hónapokba telik, mivel az idegszövet regenerációja lassú folyamat. Nincs gyógymód amivel biztosan siettetni lehet ezt a folyamatot. Esetleg softlézeres kezelés vagy elektroterápiás idegstimulátor (TENS) készülék hatásos lehet. Nem javasolnám, hogy emiatt halasztódjon minden további fogorvosi kezelése. Üdvözlettel: Uniklinik

Esettanulmányok

Fogászati kezelések

Tekintse meg legérdekesebb, legtanulságosabb ELŐTTE-UTÁNA eseteinket! 

A szemléletes képek és rövid leírások bemutatják, hogyan lesz egy (vagy több) fogászati problémából újra szép mosoly.

Megnézem

A klinikáról

Klinikánk 1997-­es megalakulása óta arra törekszik, hogy pácienseink a lehető legmagasabb színvonalú ellátásban részesüljenek. Ennek szellemében folyamatosan fejlesztjük fogászati központunkat. Ma már büszkén állíthatjuk, hogy mind technikai felszereltségben, mind szaktudásban világszínvonalat képviselünk.

Három szintes klinikánkon 5 kezelő ­és 1 műtőhelyiség található. A szinteket tágas lift köti össze, amely mozgásukban korlátozott és babakocsival érkező pácienseink számára is kényelmesen használható!

Galéria megtekintése