Nyitva: H - Szo 7:30 - 20:00

1148 Budapest, Örs vezér tere 2.

Tel.: +36 1 222 7250

+36 1 222 9150

Kapcsolat Időpontfoglalás Belépés

fixed

fogászati problémája

Jászter Rózsa

Tisztelt Fogorvos csapat!

A mellékelt rtg alapján és állandósult fogérzékenység, valamint jobb oldali haléntékig sugárzó állkapocsfájdalom miatt a novemberben tömött jobb felsö utolsó fogam gyökerkezelésébe kezdtek egy hónapja. A harmadik kezelésnél "lezárt" csatornát találtak, ami aztán nagyon szüknek bizonyult és nem lehetett a rendelkezésre álló eszközzel, ami nem volt elég vékony, eljutni a gyökércsúcsig. Ez alkalom után gyógytömést kapott, de újból érzékeny lett a fog és a felette levö terület. Mikrószkóp alatt lehetne-e folytatni a kezelést? Mennyi idöt érdemes, lehet várni vele a következö alkalomig? (Egy hete volt az utolsó kezelés)

Milyen egyéb kezelést tartanának még szükségesnek a mellékelt rtg alapján?

Tanácsukat elöre is köszönöm:
JR

Diagnózis

decoration

Tisztelt Kérdező!

Igen a problémás fogat mikroszkópos gyökérkezeléssel lehet megoldani. Először egy konzultációt javasolnék, amikor az endodontus kolléganő megnézi az érintett fogat és megbeszélik az esetet. Üdvözlettel: Uniklinik

Esettanulmányok

Fogászati kezelések

Tekintse meg legérdekesebb, legtanulságosabb ELŐTTE-UTÁNA eseteinket! 

A szemléletes képek és rövid leírások bemutatják, hogyan lesz egy (vagy több) fogászati problémából újra szép mosoly.

Megnézem

A klinikáról

Klinikánk 1997-­es megalakulása óta arra törekszik, hogy pácienseink a lehető legmagasabb színvonalú ellátásban részesüljenek. Ennek szellemében folyamatosan fejlesztjük fogászati központunkat. Ma már büszkén állíthatjuk, hogy mind technikai felszereltségben, mind szaktudásban világszínvonalat képviselünk.

Három szintes klinikánkon 5 kezelő ­és 1 műtőhelyiség található. A szinteket tágas lift köti össze, amely mozgásukban korlátozott és babakocsival érkező pácienseink számára is kényelmesen használható!

Galéria megtekintése